Selamünaleyküm arkadaşlar babama araba bakıyoruz bütçemiz 3 milyon TL'ye kadar su anda aklimizdaki araba 50. yıl G20 2022 model bu bütçeye başka hangi arabaları önerirsiniz?
Alınabilir güzel araç ancak yerinizde olsaydım 3 milyon TL'ye 2020 sonrası 40 TDI veya 45 TFSI Audi A4 alırdım.
3 milyon butceye G20 guzel secenek baska alternatifler de var. Mercedes C serisi W206 kasa bakabilirsin G20'ye rakip premium sedan Audi A4 de alinabilir B9 veya B10 kasa o da iyi bir alternatif eger SUV isterseniz Volvo XC60 certain modelleri veya BMW X3 eski model denk gelebilir ama sedan kadar yeni olmayabilir bunlar premium secenekler donanim ve duruma gore fiyat degisir iyi bir arastırın.
Arabaya baktım hocam bu da güzel bir arabaymis görünüş olarak G20 falan daha güzel ama Audi de hız konusunda daha iyi bu iki araba arasında gidip geleceğiz yüksek ihtimal.
Hocam yüksek ihtimal G20 alacağız yazılım ile 270 beygire kadar çıkıyor veya arkadaşın önerdiği gibi Audi A4 45 TFSI alacaz ikisi arasında kalsan hangisine karar verirdin önceliğimiz sportiflik ve hız bizim ona göre yanıtlarsan sevinirim.
O bütçede a5 45tfsi alinabiliyor diye biliyorum.Alınabilir güzel araç ancak yerinizde olsaydım 3 Milyon TL'ye 2020 sonrası 40 TDI veya 45 TFSI Audi A4 alırdım.
Arabaya baktım hocam bu da güzel bir arabaymis görünüş olarak G20 falan daha güzel ama Audi de hız konusunda daha iyi bu iki araba arasında gidip geleceğiz yüksek ihtimal.
Hocam yüksek ihtimal G20 alacağız yazılım ile 270 beygire kadar çıkıyor veya arkadaşın önerdiği gibi Audi A4 45 TFSI alacaz ikisi arasında kalsan hangisine karar verirdin önceliğimiz sportiflik ve hız bizim ona göre yanıtlarsan sevinirim.
Sportiflik hızsa öncelik G20 daha sportif hissettirir yazılımla daha hızlı olur G20 ben G20 derdim.
O bütçede A5 45TFSI alinabiliyor diye biliyorum.
RWD önemliyse G20 yoksa 45TFSI.
O bütçede A5 45TFSI alinabiliyor diye biliyorum.
RWD önemliyse G20 yoksa 45TFSI.
Sportiflik hızsa öncelik G20 daha sportif hissettirir yazılımla daha hızlı olur G20 ben G20 derdim.
Fikrin için teşekkür ederim bende o yönden yanayim.
Ben G20'den devam.
Son bir sorum olacakti size G20'lere baktığımızda 2.600'e de var 3 milyona da aralarında ne gibi farklar var 400 bin lira az bir miktar değil sonuçta.
Fiyat farkı kilometreye göre değişir hasar durumu önemli donanımına göre de fiyat artar.
Rica ederim.Hocam baktığımda kilometreler hemen hemen aynı hatasız boyasız ikisi de yüksek ihtimal donanımdan kaynaklı fiyat farkı var teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.