2022 model Fiat Egea easy araçta teyp değişimi nasıl olur?

Alp2dygn

Hectopat
Daha fazla  
2022 model easy araç kullanıcısıyım. Teyp biliyorsunuz ki çok kötü ve AUX kaldırılmış. Telefonu sadece aramalar için kullanıyorsunuz. Orta boyut olan ekranlarını taktırmayı düşünüyorum fakat göğüse uygun olur mu bilmiyorum, bilgisi olan varsa yardımcı olabilir. Bir de o ekranda Android Auto ve Apple CarPlay var mı?

2022 model easy araç kullanıcısıyım. Teyp biliyorsunuz ki çok kötü ve AUX kaldırılmış. Telefonu sadece aramalar için kullanıyorsunuz. Orta boyut olan ekranlarını taktırmayı düşünüyorum fakat göğüse uygun olur mu bilmiyorum, bilgisi olan varsa yardımcı olabilir. Bir de o ekranda Android Auto ve Apple CarPlay var mı?

Eski kasanın Urban ekranlarını taktırabilirsiniz.
Bazı modellerinde CarPlay güncellemesi bulunuyor, bazılarında ise bulunmuyor.
OEM marka bir cihaz taktırırsanız CarPlay olma ihtimali daha yüksek.

Dışarda takan firmalar var cihaz dan cihaza değişir genelde oluyor carplay ama sorun takan firmalara

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı