Mantony

Hectopat
Makaleler
1
2022 model laptoplar hakkındaki düşünceleriniz nedir? Ryzen 6000 serisi laptoplar sizce beklenmeli mi? Beğendiğiniz, gelmesini beklediğiniz, fiyat/performans olacağını düşündüğünüz bir laptop var mı?

Kısacası 2022 model laptoplar hakkında bilgi alışverişi yapabileceğimiz bir konu açmak istedim.
Amazon.com'da gezinirken Rainbow Six Edition Crosshair 15 ile karşılaştım. MSI Crosshair serisinin soğutması, kasası nasıldır? MUX var mı? Tasarımını kötü bulsam da Max-P 3070'i, 12700H işlemcisi, 2K 165Hz %100 DCI-P3 paneli dikkatimi çekti.

1645193808905.png

Son düzenleyen: Moderatör:

Bunun detaylı incelemelerini ve RTX3060 barındıran modelinin fiyatını bekliyorum.
Aorus 15G KC ' den buna geçebilirim.

Fiyatının TR özelinde daha yüksek olacağını düşünüyorum o sebeple yeni nesil almak çok mantıklı değil. Performans farkıda çok düşük olacaktır muhtemelen.

DDR5 laptoplar ekstra pahalı olacak gibi duruyor. DDR4 RAMli 12500H işlemcili 3070 laptop almayı düşünüyorum ben ancak hangi modeli alacağım konusunda emin değilim.

Bunun detaylı incelemelerini ve RTX3060 barındıran modelinin fiyatını bekliyorum.
Aorus 15G KC ' den buna geçebilirim.

Eski A serisinde ısınma sorunu vardı, yeni seride hala var mı bilmiyorum. Şu anki laptopunuz RTX 3060 ise bence geçmeye değmez.

Son düzenleme:
Hocam ROG serisinden umutluyum, bu sene akıllanıp MUX switch koymuşlar. Umarım DDR4'lü bütçe dostu modellerini de görürüz. Kasa olarak MUX switchten başka gelişme oldu mu Strix kasasında?
Hocam galiba ekranı(2021 modellerde renk dogrulugu berbatti) ve kasa kalitesini de duzenlediler.

@SİLİCİ hocam komik olan nedir?

DDR5 laptoplar ekstra pahalı olacak gibi duruyor. DDR4 RAMli 12500H işlemcili 3070 laptop almayı düşünüyorum ben ancak hangi modeli alacağım konusunda emin değilim.

Eski A serisinde ısınma sorunu vardı, yeni seride hala var mı bilmiyorum. Şu anki laptopunuz RTX 3060 ise bence geçmeye değmez.
2022 A ve F serisinde 4 yönlü soğutmaya geçilmiş. Eski nesiller 3 yönlüydü. Yönlerden kastım hava tahliye alanları. 2 fan 4 tahliye yeri var. Eskilerde 2 fan 3 tahliye yeri vardı. Bu sebeple soğutma konusunda sıkıntı yaşatmayacağını düşünüyorum.
Kullandığım laptop benim için biraz hayak kırıklığı oldu. O sebeple uygun bir modelle değiştirmeyi düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı