2022 üretimi Xeon X5650 var mı?

Hocam işlemciyi değiştirmenize gerek yok. GTX 960 veya 1050 Ti gücünde bir ekran kartı alırsanız FPS değerleri 3 katına çıkacaktır.

Genel olarak FiveM oynuyorum FPS düşmesi yiyorum bugün RAM aldım 12 GB RAM vardı 16 yapacagım dropları az da olsa götürse bana yeter cünkü PC'yi değiştirecegim zamanla sizce faydası olur mu?

Genel olarak FiveM oynuyorum FPS düşmesi yiyorum bugün RAM aldım 12 GB RAM vardı 16 yapacagım dropları az da olsa götürse bana yeter cünkü PC'yi değiştirecegim zamanla sizce faydası olur mu?
Aslında 12 GB Ram yeterli olması lazım diye düşünüyorum ama madem rami de 16 GB yaptınız PC'yi değiştirmek yerine iyi bir ekran kartı bir de yoksa SSD alın kullanın :).

Aslında 12 GB RAM yeterli olması lazım diye düşünüyorum ama madem RAM'i de 16 GB yaptınız PC'yi değiştirmek yerine iyi bir ekran kartı bir de yoksa SSD alın kullanın :).

Teşekkürler son kez o zaman bir de ekran kartı bakayım o zaman hemen alamam ama en azından 16 GB biraz dropları düşürse yetecek bana aslında 😊

Zaten X5650 i5 3470 ile benzer performansta. Ekran kartınız nedir ?
Benzer performans? Bir kere bahsettiğimiz işlemcilerin biri 4C 4T, diğeri 6C 12T.
Biri sümüklü Ryzen 3 1200'ü geçemiyor, diğeri ise Ryzen 5 3600'e kafa tutuyor.

Xeon X5650 nerede R5 3600'a kafa tutuyormuş kaynak atsana bakayım :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı