2022 Yılbaşı Sohbeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçek bunlar. 2 ay falan sürecek gibi. Pazartesi anlaşılır ne olacağı. Yabancı borsalar açılsın. Of of. Vallahi 2021 güzel yılmış.
Ben olacağı veya olmayacağı hakkında bir yorumda bulunmadım. Konusu burası değil.

Yani bazısına göre dediğim yanlış bir şeymiş gibi gelecektir ama iyi lise kazanmak için bu yaşta stres sahibi olmanıza gerek yok, mühim olan iyi bir üniversite kazanmak.
İnternette bir video gördüm lisede birisi derste arka sırada kelebek çeken arkadaşına belinden çıkarttığı palayla cevap veriyordu. O an çok korkmaya başladım. Kendimi savunma konusunu geçtim buralarda yetişmemin pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Ayrıca 1 yıl çalışarak 4 yılımı kurtarmak çok mantıklı geliyor. Ama sorsanız ne kadar çalışıyorsunuz diye şu an hala tam anlamıyla çalışmaya başlamadım.

İnternette bir video gördüm lisede birisi derste arka sırada kelebek çeken arkadaşına belinden çıkarttığı palayla cevap veriyordu. O an çok korkmaya başladım. Kendimi savunma konusunu geçtim buralarda yetişmemin pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Ayrıca 1 yıl çalışarak 4 yılımı kurtarmak çok mantıklı geliyor. Ama sorsanız ne kadar çalışıyorsunuz diye şu an hala tam anlamıyla çalışmaya başlamadım.
Bu tarz videoların gerçeklik payının olduğunu düşünmüyorsunuzdur umarım.

Bu konuyu oluşturmak bir anda aklıma geldi, dedim ki neden olmasın? Bu başlıkta herhangi bir şeyi ayarı kaçmadan konuşabilirsiniz. Mutlu yıllar! 🥳

Girişi ben yapayım, 2022'den beklentileriniz neler? Ben sadece bir önceki yıldan daha kötü olmamasını bekliyorum.
Tek beklentim iyi bir bilgisayar almak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı