2022 yılında BMW E60 3.35D alınır mı?

Trafik kurallarının dışına çıkmak gibi bir planı olmayan kimseler için o kadar seçici olunmamalı performansta.


Maganda değilim asla makas atmam ama ara hızlanmalar önemli benim için yoksa hız sınırlarına da uyan birisiyim. Talismanın performanslı olduğunu duydum nasıl sizce ? Ayrıca Passat lar beni pek çekmiyor açıkcası.

 
Maganda değilim asla makas atmam ama ara hızlanmalar önemli benim için yoksa hız sınırlarına da uyan birisiyim. Talismanın performanslı olduğunu duydum nasıl sizce? Ayrıca Passat'lar beni pek çekmiyor açıkçası.


Talisman iyidir. Megane'ın daha mükemmelleştirilmiş hali. Uzun vadede eski bir BMW'den çok daha az ağrıtır başınızı. Konfor manasında da daha iyi.
 
Pompa, turbo ve enjektörler ne durumda kontrol ettirin. Çoğu eski dizel BMW ya çok zorlanıyor ya da saçma sapan modifiyelini kurbanı oluyor. Bunların biri sorunlu ve uzun süredir kullanılıyorsa oradan koşarak uzaklaşın.

En basit bir pompa revizyonu 20-25K tutabilir.

Eski, dizel ve E segment araç istiyorsanız Mercedes daha sorunsuz olur...
 
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ger-53.254km-de-otomap-bursa-1033425877/detay
Brz yapıştır gitsin hem modeli fena değil hem de görüntü olarak çok iyi bir araç. İlla 300 beygir diyorsan o zaman başka EVO X falan bakman gerek.

Sedandan vazgeçemiyorum :D. Şu an kullandığım D segmenti bunu satmadan alabilecek olsam BRZ cok mantıklı. Ayrıca beygir takıntım çok yok yüksek hızlarda kullanmıyorum önemli olan sürüş hissiyatı Mazda RX8 var kuzenimde öyle inanılmaz kaçmıyor ama hissiyatı çok güzel.
 
Sedandan vazgeçemiyorum :D. Şu an kullandığım D segmenti bunu satmadan alabilecek olsam brz cok mantıklı. Ayrıca beygir takıntım çok yok yüksek hızlarda kullanmıyorum önemli olan sürüş hissiyatı Mazda RX8 var kuzenimde öyle inanılmaz kaçmıyor ama hissiyatı çok güzel.

Brz zevkide ayrıdır özellikle tutuş ve keyif anlamında çok güzel bir araç RX8 arkadaşımda var sesi falan güzel makine ama yavaş kalıyor o kasaya göre bence. MX5 bunlara dahil edilebilir ama oda güç anlamında çok kısıtlı makine görüntü ve kasa fiyatının aşırı üstünde duruyor ama.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2018-model-mazda-mx-5-rf-1061381852/detay
 

Geri
Yukarı