2022 yılında FTTC altyapı çekilmesi

twintsz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, mahallemde uzun süredir altyapı çalışması yapılıyor bu yazıyı sabah vakti yazıyorum. Aktif olarak çalışan tip-7 saha kabini hizmet verdiği yerlerde VDSL2 hizmeti veriyor yani FTTC oluyor olması gerekli. Yıl 2022 olmuş altyapı gelecek diye sevinirken verdikleri bu hizmet için bugün yarın saha ekipleri ile görüşeceğim.
Şu anda ADSL 8MB kullanıyorum yine de geliyor olması iyi ama daha düzgün bir hizmet almak varken hele hele böyle bir yılda FTTC yapılıyor olması çok saçma. Her şeyi geçtim bir türlü hangi müdürlüğe bağlı olduğumu dahi bilmiyorum. Bursa/Yıldırım müdürlüğünü bilen birisi yazarsa sevinirim.

Arkadaşlar şimdi Saha ekibiyle konuştum Mahalle de altyapı işini yapan şöyle anlatayım:
Altyapı için yazın kullanırsın dedi o vakite kadar altyapım yenilenecek.
Gelecek olan altyapı türü onların yapacağına göre kesin olarak FTTC olacak.
Adama söyledim hiç mi eve kadar fiber oluru yok mu diye bana şöyle cevap verdi: Senin o eve 10kmden fiber kablo çekilmesi lazım dedi ama 2 sokak arkamda 2 aydır çalışan kabin Tip-7 kabini adama Tip-7 kabin ile fiber kablo çekildiğini söyledim. Ama bana ben böyle bir şey olduğunu bilmiyorum dedi kendi evine dahi fiber çekememiş diye söyledi.
TT Müdürlüğüne başvursam dedim bana başvurunu yaparsın ama ilgilenmezler dedi.
Kısacası çok da işini bilen birisi değil gibiydi aslında ben bu kişiler gelip çalışma yaptığı sıralar kendilerinden bu hizmeti istemeyi deneyecektim belki Dilekçe hazırlayıp Referans olurlar diye ama ilgilenmek istemedi.

Şimdi ben ne yapmalıyım yani Twitter üzerinden yazıyorum mailden yazdım telefon ile aradım artık saha ekipleri ile konuştum yine bir şey çıkmadı. Yani anlamıyorum 2022 yılında FTTC kuruluyor şaka gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı