Marvel Spider-Man, Red Ded Redemption 2, Witcher 3 gibi oyunlar.Size bağlı. Hangi oyunlar sizin için eğlenceli geliyor?
4-5k bütçem var. Xbox Series S ikinci el alacaktım fakat PlayStation böyle bir sistem getirince arada kaldım. Game Pass yeterli fakat PlayStation extrada daha öne çıkan oyun var. Konsol öneriniz nedir?
Hocam dediğim gibi önerilerinizi bütçeme göre; Xbox un şu konsolu, PlayStation'un şu konsolu gibi yaparsanız sevinirim.Hocam bu yeni sistem şahane desem yeri PS tarafında PS5var bende şu an bir sürü oyun indiriyorum ve hepsi pahalı kaliteli oyunlar en önemlisi kendi özel oyunları da var bence PS alınır yalnız 60 FPS önemli demişsin o biraz sıkıntı ama bazı oyunlar 60 FPS veriyor hepsi 30 değil yani toparlamam gerekirse bence PlayStation almalısın.
PS4 yeni sistemi desteklemiyor mu hocam?PS Plus yeni abonelik sistemi eskisine göre avantajlı olsa da PS4 ölü yatırım. Eğer hiç PS4 kullanmadıysanız PS4 alıp geçmişte çıkan her şeyi oynayıp satarım derseniz mantıklı olabilir, onun dışında ilerisi için dediğim gibi ölü yatırım.
Hocam dediğim gibi önerilerinizi bütçeme göre; Xbox'un şu konsolu, PlayStation'un şu konsolu gibi yaparsanız sevinirim.
PS4 yeni sistemi desteklemiyor mu hocam?
PS4 yeni sistemi desteklemiyor mu hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.