2022 yılında hangi konsol alınmalı?

tii

Kilopat
Makaleler
3
4-5k bütçem var. Xbox Series S ikinci el alacaktım fakat PlayStation böyle bir sistem getirince arada kaldım. Gamepass yeterli fakat PlayStation Extrada daha öne çıkan oyun var. Konsol öneriniz nedir?

Konsol önerisi dediğim, Xbox al, PlayStation al değil. Direkt Xbox xxx, PlayStation xxx konsolu gibi öneri.

4-5k bütçem var. Xbox Series S ikinci el alacaktım fakat PlayStation böyle bir sistem getirince arada kaldım. Game Pass yeterli fakat PlayStation extrada daha öne çıkan oyun var. Konsol öneriniz nedir?

Hocam bu yeni sistem şahane desem yeri PS tarafında PS5var bende şu an bir sürü oyun indiriyorum ve hepsi pahalı kaliteli oyunlar en önemlisi kendi özel oyunları da var bence PS alınır yalnız 60 FPS önemli demişsin o biraz sıkıntı ama bazı oyunlar 60 FPS veriyor hepsi 30 değil yani toparlamam gerekirse bence PlayStation almalısın. 5kya PS4 Pro bulursan yapıştır ki vardır piyasaya pek hakim değilim Pro güçlüdür de.

PS Plus yeni abonelik sistemi eskisine göre avantajlı olsa da PS4 ölü yatırım. Eğer hiç PS4 kullanmadıysanız PS4 alıp geçmişte çıkan her şeyi oynayıp satarım derseniz mantıklı olabilir, onun dışında ilerisi için dediğim gibi ölü yatırım. Bütçe içinde Series S alabilirsiniz.

Hocam bu yeni sistem şahane desem yeri PS tarafında PS5var bende şu an bir sürü oyun indiriyorum ve hepsi pahalı kaliteli oyunlar en önemlisi kendi özel oyunları da var bence PS alınır yalnız 60 FPS önemli demişsin o biraz sıkıntı ama bazı oyunlar 60 FPS veriyor hepsi 30 değil yani toparlamam gerekirse bence PlayStation almalısın.
Hocam dediğim gibi önerilerinizi bütçeme göre; Xbox un şu konsolu, PlayStation'un şu konsolu gibi yaparsanız sevinirim.

PS Plus yeni abonelik sistemi eskisine göre avantajlı olsa da PS4 ölü yatırım. Eğer hiç PS4 kullanmadıysanız PS4 alıp geçmişte çıkan her şeyi oynayıp satarım derseniz mantıklı olabilir, onun dışında ilerisi için dediğim gibi ölü yatırım.
PS4 yeni sistemi desteklemiyor mu hocam?

Hocam dediğim gibi önerilerinizi bütçeme göre; Xbox'un şu konsolu, PlayStation'un şu konsolu gibi yaparsanız sevinirim.

Destekliyor hem PS5'de hem PS4'de var PS4 Pro iyidir halen özel oyunları vs 1-2yıl daha desteklenecek sonra tadına vardıktan sonra satarsınız.

Sistemi destekliyor, ben konsola gelecek oyunlar için söyledim. Hali hazırda zaten PS4'e çıkmayan oyunlar var. Oyunlar next gen gelecek, hem Sony tarafında hem üçüncü parti firmalar için önümüzdeki 1-2 yıl PS4 için son dönem.

Çıkmış olan Demons Souls, RC Rift Apart, Returnal, Deathloop, Ghostwire vs. gibi oyunlar ve gelecek olan Forspoken, Spiderman 2, Wolverine gibi Sony exclusiveleri, ayrıca beklenen A Plague Tale, Avatar, Dead Space, Alan Wake II vs. gibi açıklanmış oyunların hepsi yeni nesil olacak. Bu saatten sonra herhangi bir duyuruda gelecek AAA bir oyun çok yüksek ihtimal next gen konsollar için geliştirilecek. Bu bakımdan ileriye dair bir beklentinin olmaması gerek. Ama dediğim gibi daha önce hiç PS4 kullanmadıysanız çok geniş bir havuz var PS4 için de, konsolu ve oyunları alır bitirip satarım derseniz mantıklı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı