2022 yılında PlayStation 3 fat kasa alınır mı?

SeriousSam

Hectopat
Katılım
16 Nisan 2020
Mesajlar
84
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
"Kafana hangisi yatıyorsa onu al. Fat kasa alıyorsan içinin açılmamış olmasına ve tamir görmemiş olmasına dikkat etmeni tavsiye ederim. Elektrik faturası konusuna gelince slim daha avantajlı fakat fat kasanın en fazla ayda 20TL harcayacağını düşünüyorum. Fat kasa alırsan satarken sorun yaşayabilirsin. Kimse fat kasa almak istemiyor." Bu mesajı eski bir kullanıcı yazmış. Değerlendirmeni öneririm.
 
Alınır hocam gerekli işlemlerde yapıldıktan sonra taş gibi bir PlayStation olur Fat kasa. Toz, termal macun temizliği ve fan yağlama. Bu işlemleri kendin yapmanı önermem parça kırabilirsin daha önce böyle şeyler yapmadıysan. Jailbreak ve fan ayarı bu işlemi kendin rahatlıkla yapabilirsin. Jailbreak ve fan ayarının rehberleri mevcut.
 
Konsolu aldım, Multiman kullanarak nasıl oyun yükleyebilirim? Oyunları xmb menüsünden açıp oynamak istiyorum.
XMB'den açmak istiyorsan oyunları .PKG formatında indirip XMB menüsündeki Oyunlar sekmesinde bulunan Package Manager ile oyunları kurman gerekli. Eğer oyunları multiMAN ile kopyaladıysan oyunlara sadece webMAN ve multiMAN ile girebilirsin.
 
FAT kasa alınmaz değil de tavsiye edilmez diyelim. Kaç yıllık konsol sağı solu belli olmaz. Ama evet detaylı temizlikle götürür mü götürür.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı