2022 yılında PS3 alınır mı?

Sürüm kaç olmalı süper Slim olarak.

Reisi cumhur PS3 kırma ile alaklı araştırma yaparsan bir liste var orada görürsün ben şanslıydım benimki o listenin içindeydi. Sanırsam ilk üretilenler için ayrı sonrası için farklı bir kırma işlemi var. Umarım bilgisayarın vardır.

Evet bilgisayarım var şu an bilgisayardan yazıyorum zaten flash bellekte var. Flash lazım oluyormuş sanırım.

Sağolun, Uncharted Türkçe değilmi? ben kırık almak istiyorum üstad. Gta 5 i ps5 te oynamak lazım, yoksa oynanmaz, yapılacak birsürü aktivite yok ama birsürü eylem yapılabilir çevre iletişimi çok iyi.
Kendin kırabilirsin

Evet bilgisayarım var şu an bilgisayardan yazıyorum zaten flash bellekte var. Flash lazım oluyormuş sanırım.

Evet zaten neyle atacaksın ki?
Ha bu arada iyi bak düzgün kır, kırmak mesele değil kullanışlı kırmak mesele. Hen pişmanlıktır, son çaredir.

Ben 1 yıl önce aldım ve hala da kullanıyorum. Gözüm çok yüksekler de olmadığı için bana göre hala da alınır.

Ben 1 yıl önce aldım ve hala da kullanıyorum. Gözüm çok yüksekler de olmadığı için bana göre hala da alınır.

Reis PC'de oynayıp dönünce atla eşek mevzusuna dönüyor.

@meraklı7725 neden kızgın attığınızı öğrenebilirmiyim? Bana göre hala alınır sana göre alınmadıysa banane? Miillet çok agresifleşmiş. Şu kızgın emojisi kaldırılsın artık ya. Ben kullanıyorum ve memnunum sanane?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…