2022 yılında Windows 7 kurulur mu?

64 Bit sadece sorunlar yaratıcaktır.

Ne gibi?

Eski oyunların optimizasyon sorunu fazla yok bence,

Linus tech tips bile hakkında video yapmıştı ayrıca, yakın zamandan örnek vermek gerekirse Bully'nin PC portuna baktığınızda mod olmadan çoğu Intel bilgisayarda çalışmıyor.

4 GB RAM'in hayırlı olsun, kesinlikle iyi yapmışsın yükseltmekle.

Evet gerçekten çok iyi bir karar.

Android exe olarak indirip Dual bootlayabilirsiniz dedim daha kolay biraz anlam kayması olmuş.

Dualboot mantıklı olabilir ancak ana işletim sistemi olarak kurmak siz de takdir edersiniz ki çok saçma.

Sen takma ona konuyu bilmeden kafadan sıkmış.

Çözümler bazen yanlış olabilir, hatalı olabilir ya da size uymayabilir 64 Bit işletim sistemini 4 GB RAM'li bilgisayarımda gayet iyi çalıştıran biri olarak memnunum ancak sizin memnun olmamanız beni kötülemeniz gerektiği anlamına gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne gibi?

Linus tech tips bile hakkında video yapmıştı ayrıca, yakın zamandan örnek vermek gerekirse Bully'nin PC portuna baktığınızda mod olmadan çoğu Intel bilgisayarda çalışmıyor.

Evet gerçekten çok iyi bir karar.

Dualboot mantıklı olabilir ancak ana işletim sistemi olarak kurmak siz de takdir edersiniz ki çok saçma.

Çözümler bazen yanlış olabilir, hatalı olabilir ya da size uymayabilir 64 Bit işletim sistemini 4 GB RAM'li bilgisayarımda gayet iyi çalıştıran biri olarak memnunum ancak sizin memnun olmamanız beni kötülemeniz gerektiği anlamına gelmiyor.
ben sizi kötülemiyorum sadece insanlara yanlış bilgi veriyorsunuz siz ciddimisiniz 64 bit ne gibi sorunlar yaşatacak diyorsunuz dalga geçer gibi. bilgisayarı çökertir ben sana söyliyim ben 1 2 3 ramli bilgisayarlar kullandım ve ne olup olmayacağını az çok biliyorum. burda insanlar hepsi haklı ama sen gelmiş bizi haksızlığa savuruyorsun bıdı bıdı yapıyorsun ve bu konu kapandı lütfen uzatmayın.

Bilgisayarı çökertir.

-32 Bit işlemciye sahip değilseniz 64 Bit'in bir zararı olmaz çökme bir sürü sebepten olabilir (zaten 32 Bit'lik işlemciye 64 Bit işletim sistemi kuramazsınız).

Burada insanlar hepsi haklı ama sen gelmiş bizi haksızlığa savuruyorsun.

-Agresif konuştuğumu düşünmüyorum ya da kimseyi haksızlığa zorladığımı. Sadece fikrimi belirttim beğenmeyebilirsiniz ancak kötülemeye hakkınız yok.

-32 Bit işlemciye sahip değilseniz 64 Bit'in bir zararı olmaz çökme bir sürü sebepten olabilir (zaten 32 Bit'lik işlemciye 64 Bit işletim sistemi kuramazsınız).

-Agresif konuştuğumu düşünmüyorum ya da kimseyi haksızlığa zorladığımı. Sadece fikrimi belirttim beğenmeyebilirsiniz ancak kötülemeye hakkınız yok.

Yanlış bilgi veriyorsun insanlar ne derse tam tersini söylüyorsun ayrıca sizin konunu kötülemiyorum ama bazı konularda gerçekte ful yanlış konuşmuşsun ve 64 Bit sadece işlemciyle olmuyor ram v.b gibi şeylerde var. Hemen cups diye atlamayın ilk bir sanal makineden test edip öyle yanıma gelin

Son düzenleme:
İlk bir sanal makineden test edip öyle yanıma gelin.

-Bu forumda harddiskine kuranlar bile var (kullanan kişi @Eray Savage)

Adsız.png

Yanlış bilgi veriyorsun.

-Sanal makinede işletim sistemi kurmak kolay olsa da nadiren çökmeler yaşanabilir.

İnsanlar ne derse tam tersini söylüyorsun.

-Tam tersini söylediğimi düşünmüyorum çoğu kişiye katılıyorum dedim.

İlk bir sanal makineden test edip öyle yanıma gelin.

-Dediğim gibi çökmeler sadece 64 Bit veya 32 Bit'ten kaynaklanmaz, çökmenin bir sürü sebebi vardır ayrıca sanal makineler doğal olarak performanslı çalışmaz sanal makineden alacağınız performans gerçekte alacağınız performanstan çok daha düşüktür saygılarımla.

-Bu forumda harddiskine kuranlar bile var (kullanan kişi @Eray Savage)

Eki Görüntüle 1337274

-Sanal makinede işletim sistemi kurmak kolay olsa da nadiren çökmeler yaşanabilir.

-Tam tersini söylediğimi düşünmüyorum çoğu kişiye katılıyorum dedim.

-Dediğim gibi çökmeler sadece 64 Bit veya 32 Bit'ten kaynaklanmaz, çökmenin bir sürü sebebi vardır ayrıca sanal makineler doğal olarak performanslı çalışmaz sanal makineden alacağınız performans gerçekte alacağınız performanstan çok daha düşüktür saygılarımla.
bwn hard disk ile windows 10 32 bit kullanıyorum aşırı rahatım ama dediğim gibi 64 bit 4 gb ram altındaysa sorun yaratabilir. teorik olarak evet yeterli ama normalde kasmalar yapar.

Bwn hard disk ile Windows 10 32 Bit kullanıyorum aşırı rahatım.

-Ben de geçmeyi düşünmüştüm ancak vazgeçtim sizin kararınız ona karışamam sadece fikrimi söyledim.

-Ban yemeden düzeltin derim size.

Teorik olarak evet yeterli ama normalde kasmalar yapar.

-Arkadaş yaşamıyorum demiş dediğim gibi sanal makineler tam performanslı çalışmaz hemen hemen her zaman hatta bazen imleci bile hareket ettirmek sorun olabilir ayrıca işletim sistemi (eğer Windows Vista değilse ve 2 GB RAM'iniz varsa Windows 7 ile Windows 10 arası çoğu işletim sisteminde Chrome'da falan gezdirir) kasmaz, 32 Bit uygulamalar zaten 32 Bit'te çalışır kısacası normal kullanımda 64 Bit düşük donanımlı bilgisayarlarda sorun oluşturmaz. 64 Bit'in sisteme bindirdiği extra yük vardır ve siz en yüksek performans istiyorsanız 32 Bit sizin için gerçekten iyi bir seçim olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı