2022 YKS sınav soruları yayınlandı

Şahsen bu felsefe gibi derslerin sınava girmesini saçma buluyorum. Her insanın düşünce yapısı farklı.
Düşünce yapısıyla ilgisi yok. Sadece düşünmeye bakıyor ki çok iyi sorulardı hepsi. Herkesin harcı sorular değildi. Kafası çalışanlar yaptı.

Bence daha kolaydı. Sadece soruların anlaşılması zorlaştırılmış. En eleyici nokta bu.
Üniversite sınavı saçma bir sınav fakat ezberden ziyade okuduğunu anlamaya kaydırdıkları için olumlu yönde ilerliyor genel olarak.
 
Türkçe'de boğulduğum için maalesef matematiği yetiştiremedim. Türkçe sosyal fen derken matematiktiğe giriş yapıp bi' 5 adet soru yaparken nöbetçi öğretmenin '' sınav bitişine 5 dakika kaldı arkadaşlar '' demesi ayrı bi gerilim yarattı bende.
 
Sınava girmeme daha var ancak böyle konuları görünce içimde büyük bir heyecan oluşuyor. Umarım sınava girenler emeklerinin karşılığını alabilir.
 
Seneye gireceğim sınava bi' göz attım da TYT ve YDT çok kolay geldi. Ağlayan kesim çalışmadan giren kesim herhalde.
 
Strestendir, oluyor arada böyle şeyler.
Normalde dünyada bulunan en gevşek insanımdır ama tekrar mezuna kalırım korkusu ile oldu büyük ihtimalle. Neyse kalmıyorum mezuna tekrardan aşırı mutlu oldum.

Normalde sayısaldım geçen sene sınavda yapamadığımı fark ettiğimde eşit ağırlağa geçtim sınavda. Çok fazla bilgi olmayınca edebiyatta geçen sene patates oldum. Mezuna bıraktım o yüzden. Bu senede çalışmadım içimden gelmiyor ders çalışmak.
 
Sınava 2 sene sonra gireceğim ve sosyal kısmı aşırı basit geldi, full okuduğunu anlama. Matemetik de biraz basit gibi geldi. Fen kısmı biraz zor bence.
Kanka davulun sesi uzaktan çok hoş geliyor. Geçen sene sınava girdim çıktığımda çok kolay geldi. Yani öyle olmuyor o işler. O evde yaptığının en az 7-8 azı o da en az. Fazla güvenme yani. :)

Sorun yok.
Sorun olan bir şey olunca hoca zaten gereğini yapardı.
Hocam merhaba, açıklanmaya az kala bir şey soracağım çok kafama takıldı yine, ben saati sormuştum hocaya, hayır sorun olmaz dediniz, siz de öğretmensiniz anladığım kadarıyla. Şimdi eğer iptal edilme olsaydı kağıdı mı alırlardı yoksa hiçbir şey yokmuş gibi devam mı ederlerdi? Rahat edemiyorum da.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı