- Makaleler
- 65
@Üç Kılıç Ustası Zoro aslında o TYT'yi biraz daha arttırabilirsen ilk 5 bini garantilersin.
Hocam hedef kaç bin?90 civarlarında TYT 50 civarlarında AYT yapıyorum fakat psikolojik olarak kötü bir durumdayım çünkü neredeyse 1.5 2 aydır bu netlerdeyim soru çözüyorum yanlışlarımı tekrar ediyorum fakat bir türlü yükseltemedim diyebilirim. Sınava da az bir süre kaldı. Sınavda da bu netleri yaparsam benim için yeterli olacaktır sadece sınav stresini üzerimden atmaya çalışıyorum.
50 binHocam hedef kaç bin?
Bende aşağı yukarı 55 bin civarı bir şey hedefliyorum bakalım şuan netlerin benden yüksek inşallah başarırsın tebrik ederim50 bin
İnşallah sizde başarırsınız hocam emeklerimiz boşa gitmeyecektir.Bende aşağı yukarı 55 bin civarı bir şey hedefliyorum bakalım şuan netlerin benden yüksek inşallah başarırsın tebrik ederim.
Bakalım umarım sınav sonrası görüşmek üzere inşallahİnşallah sizde başarırsınız hocam emeklerimiz boşa gitmeyecektir.
Bakacağım hocam elimden geleni yapacağım. Hayırlısıyla güzel bir yer kazansam çok iyi olur.@Üç Kılıç Ustası Zoro aslında o TYT'yi biraz daha arttırabilirsen ilk 5 bini garantilersin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.