2022 YKS'ye gireceklere başarılar

Sınav 2018-2019-2020'den çok daha zordu, 2021'den kolaydı. Ama Türkçe ve Sosyal bana çok zor geldi, maşallah herkes fullemiş beyler belli ki , kötü geçen veya zor diyen yok adamakıllı.

@Ther sınav sonuçları açıklandığında göreceğiz onları artık

2019 sınavından beri bunu yapıyor, çok da şaşırmadım aslında. 2019 sınavından beri gelen Türkçe soruları hep zor.

Hocam 2019 2020 2021 denemelerini bu hafta yaptım sorular zordu ama kesinlikle bu seneki sadece Türkçe değil tüm paragraflar kısa ve anlaşılması zordu.

Sınav 2018-2019-2020'den çok daha zordu, 2021'den kolaydı. Ama Türkçe ve Sosyal bana çok zor geldi, maşallah herkes fullemiş beyler belli ki , kötü geçen veya zor diyen yok adamakıllı.
Bilerek milletin moralini bozmak için yazıyorlar o yorumları. 2021 LGS içinde herkes kolay diyordu, binlerce kişi 300'ün altında almıştı galiba.

@429905 hocam böyle bir sınav açıkçası bekleniyordu zaten. Çok şaşırdığım söylenemez.

Aga TYT türkçeden Full paragraf sordular iyi ki paragrafa ağırlık vermişim dil bilgisi yerine. Sınava gram çalışmadım mat 0 soru yaptım o derece. Ama Türkçe beni çok zorlamadı. 30net üstü bekliyorum. Bölümüm dil olduğu için bu sene tercih yapmayıp seneye AYT'den girip veterinerlik yazmayı düşünüyorum.

32-33 paragraf bekleniyordu zaten ama dil bilgiside kolaydı çok sıkma sorular yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…