2022 YKS'ye gireceklere başarılar

Uzun ve kafa karıştırıcı paragraf içinde birkaç kelimeden elenebilirsin.

İnanır mısın Türkçe, Türk Dili Edebiyatı, T.C. Inkilap Tarihi, Din Kültürü derslerini az çok biliyorum onları kolaylıkla yapabilirim. Üstlerinden göz gezdirmem yeterli. Geri kalan: Matematik, Fen bilimleri, Sosyal bilimler, Felsefe ve Coğrafya soruları nasıl sorulur? 12. sınıf konuları ile az da olsa sorulan soruların mantık çerçevesinde bir alakası olur mu?

Bir daha yapacaklarını sanmıyorum çok tepki aldılar. Çok zor soru koyarlar elbet ama 2021 faciası gibi bir şey hazırlamaya bir daha cesaret edeceklerini sanmıyorum.

TYT kısmını zaten gören yapıyor bence orada değişecek bir şey olmayacak AYT yide ilk konuları basit son konuları ağır yapacak şekilde bölerler bence.

@Gdjer372 yapabilirler tekrardan. Ben bekliyorum açıkçası, ÖSYM'ye niye böyle yapıyorsun diye hesap soran da olmaz.

İnanır mısın Türkçe, Türk dili edebiyatı, T.C. Inkilap tarihi, din kültürü derslerini az çok biliyorum onları kolaylıkla yapabilirim. Üstlerinden göz gezdirmem yeterli. Geri kalan: Matematik, fen bilimleri, sosyal bilimler, felsefe ve coğrafya soruları nasıl sorulur? 12. sınıf konuları ile az da olsa sorulan soruların mantık çerçevesinde bir alakası olur mu?

Hocam bu sene sınava mı gireceksiniz başarılar dilerim.

Öyle ama hiç çalışmadım, umarım yüksek puan alırım. Zaten açıktan okuyacağım, staj yaptığım işte çalışmayı düşünüyorum.

Umarım bende yavaş yavaş TYT konularına başladım 😄 bakalım 2 sene sonra elimizden ne geliyorsa yapacağız.

Öyle ama hiç çalışmadım, umarım yüksek puan alırım. Zaten açıktan okuyacağım, staj yaptığım işte çalışmayı düşünüyorum.

Başarılar dilerim abi.

Gencler, tekrardan basarilar diliyorum. Insallah emeginizin karsiligini alabileceginiz bir sinav olur. Bir abiniz, bir kardesiniz ve egitimci bir buyugunuz olarak diyecegim tek sey gercekten iyi bir bolum ve universite icin ugrasin.

Bir ulke dusunun, doktorlari bile akin akin istifa ediyor. Ulkede gercekten cogu sey yolunda gitmiyor. Bu duzeni gene degistirecek olan sizlersiniz. Beyninizi kiralamayin, kiralattirmayin. Okuyun, arastirin surekli calisin.

Mustafa Kemal Ataturk'un istedigi Turk gencleri olmaya calisalim hep beraber. Bu duzeninden ustesinden gelecegiz insallah. Iyi ki varsiniz. 🤗

Technopat Haberler

Geri
Yukarı