Asmerrrr
Hectopat
Öyle bir konu açmıştı değil mi?@The Fallen Angel peder seni kesin evden kovacak. Ablanın yanına git.
Öyle bir konu açmıştı değil mi?@The Fallen Angel peder seni kesin evden kovacak. Ablanın yanına git.
2019 sınavından beri bunu yapıyor, çok da şaşırmadım aslında. 2019 sınavından beri gelen Türkçe soruları hep zor.
Bilerek milletin moralini bozmak için yazıyorlar o yorumları. 2021 LGS içinde herkes kolay diyordu, binlerce kişi 300'ün altında almıştı galiba.Sınav 2018-2019-2020'den çok daha zordu, 2021'den kolaydı. Ama Türkçe ve Sosyal bana çok zor geldi, maşallah herkes fullemiş beyler belli ki, kötü geçen veya zor diyen yok adamakıllı.
Aga TYT türkçeden Full paragraf sordular iyi ki paragrafa ağırlık vermişim dil bilgisi yerine. Sınava gram çalışmadım mat 0 soru yaptım o derece. Ama Türkçe beni çok zorlamadı. 30net üstü bekliyorum. Bölümüm dil olduğu için bu sene tercih yapmayıp seneye AYT'den girip veterinerlik yazmayı düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.