Üzüldüm de şurada sınava da 2 gün kaldı.
İnşallah kazanırsın sevdiğin kızla beraber aynı şehirde, o hissi zamanında yaşadım. İyi bilirim.Ben bu sene gireceğim. AYT'yi halletmeye çalışıyorum.
Bu sene için TYT Matematik'den ümidimi kaybedeli çok oldu.
Tarih ve coğrafya'da iyiyim. Şu an Edebiyat'tan daha fazla net yapmak için uğraşıyorum.
Edebiyatın yarısına dahi gelemedim, ciddi eksikliklerim var ve açıkcası gerçekten bana güzel imkanlar sunacak bir üniversiteye gitmek istiyorum. Bu sene anca kötü bir vakıf üniversitesine tam burslu girerim ya da bana pek fazla şey katmayacak devlet üniversitesine.Meslek liseliler için zor bir durum bu ya sen git 10 saat çalış üstüne bir de evde ders çalış olacak iş değil kafan almıyor zaten. Hayırlısı olsun hocam umarım istediğiniz olur bir sene daha uzamaz bu çile.
Bu konuda pişman değilim. Okulumu üçüncülük ile bitirdim (meslek sınavımda tökezlemeseydim birinciydim tüh).Düz açık lise diploması almaktansa meslek lisesi diploması alalım diyorlar.
Mezuna kalınca avantajları gidiyormuş. O yüzden pek üzülmüyorum.Birinci olarak bitirebilseydin avantajlıydı da sağlık olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.