2022 YKS'ye gireceklere başarılar

@Leon Dayı YKS'nin zorluk seviyesi için biraz üstünde. Kaldı ki ÖSYM MEB müfredatı doğrultusunda istediği gibi sorabilir. Çok zor bir sınav olsa da gidip niye bu sınavı zor yapıyorsun diye hesap soran olmaz.

2019 ayarı herkesi tatmin eder bu sene ama benim de içimden geçen 2021 denginde olması çünkü ona göre hazırlandım sıralamayı ona göre bekliyorum :D

YDT sınavı akademik düzeyde geliyor eğer ki İngilizce dizileri sürekli izleyen birisiysen aklında az çok bir şey kalmıştır. Faydalı olabilir ancak günlük hayatta kullanılan İngilizce bu sınavda işe yaramaz. Bir de dört yanlış bir doğruyu götürdüğü için bilemediğiniz soruları kafadan sallamak yerine boş bırakmalısınız.

2019 ayarı herkesi tatmin eder bu sene ama benim de içimden geçen 2021 denginde olması çünkü ona göre hazırlandım sıralamayı ona göre bekliyorum :D

Ama sorular çok uzun sizce bu mantıklı mı? Hocamız diyordu ÖSYM uzun soruları sormayı seviyor diye inanmamıştım.

YDT sınavı akademik düzeyde geliyor eğer ki İngilizce dizileri sürekli izleyen birisiysen aklında az çok bir şey kalmıştır. Faydalı olabilir ancak günlük hayatta kullanılan İngilizce bu sınavda işe yaramaz. Bir de dört yanlış bir doğruyu götürdüğü için bilemediğiniz soruları kafadan sallamak yerine boş bırakmalısınız.

Cezamızı çekicez o zaman hocam. Aylaklık yaptık yine bu yıl.

Her neyse bakalım, benim yapacak işlerim var. Ben kısa süreliğine bir gideyim, bugün kafanızı dinlendirmeye bakın. Yarın da sınavınıza girersiniz.

1655447958954.png

Geldiğimde de cevap bekleyen konuları cevaplandıracağım. Bir sorun olursa falan etiket atarsınız, bakmaya çalışırım. Hadi dikkat edin kendinize.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı