2022 YKS'ye gireceklere başarılar

Birkaç kişinin yorumundan sonra (bkz: “kötü geçse dahi yalan söylüyorlar.”) tek diyeceğim okulda yapılan Türkiye geneli denemelerden kat kat daha kolaydı.

Hızlı okuyana kolay bir Türkçeydi ama benim gibi orta hızda okuyan biri için zordu. 1 saat geçmişti daha 20 soru filan çözmüştüm. Bir de önümde hocalar muhabbet yapıyordu kısık bir sesle. Küfür etmediğime dua etsinler.

Genel anlamda.
-Türkçe zor.
-Sosyal fulledim direkt.
-Matematik 10-11 soru çözdüm benim matematiğim çok iyi değil. Çalışmadım zaten fazla sınava.
-Fen kolay geldi.

Hızlı okuyana kolay bir türkçeydi ama benim gibi orta hızda okuyan biri için zordu. 1 saat geçmişti daha 20 soru filan çözmüştüm. Bir de önümde hocalar muhabbet yapıyordu kısık bir sesle. Küfür etmediğime dua etsinler.

Bizim görevliler sırayla uyudular bu sınavda kopya çekilmediğine beni kimse ikna edemez ne düzgün bir arama var ne de denetim.

@429905 elden bir şey gelmez maalesef. ÖSYM cevapları karşılaştırıyor deniyor ama ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum. Şimdiden düşünme bunları zaten yarın ki sınavına odaklan.

@429905 elden bir şey gelmez maalesef. ÖSYM cevapları karşılaştırıyor deniyor ama ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum. Şimdiden düşünme bunları zaten yarın ki sınavına odaklan.

Bugün çok dağıldım hocam çalıştığım konuları pekiştiriyorum daha fazlası elimden gelmez zaten yeni konu öğrenecek vaktim yok üstteki mesajlardada belirttim eleme konu çalıştığım için yarın tüm sorular kolay gelse bile en fazla 20 net çıkar.

Bizim görevliler sırayla uyudular bu sınavda kopya çekilmediğine beni kimse ikna edemez ne düzgün bir arama var ne de denetim.
Bizde 1-2 dakika geç saldılar bir de. O kadar muhabbete girdiler yok askerlikte böyle yapmış. Banane senin askerliğinden sus görevini yap.

Bir de bebek filan ağladı dışarıda 20 dakika boyunca. Annesini bulsam kavga edeceğim. Çocukla ilgilense ölcek sanırsam. Bir de motor ile ses çıkaran delinin teki vardı. Çok şükür dikkatim dağılmadı 80 soru çözdüm. Yoksa 2 kere mezuna kalacağım gibi düşünce olurdu. Mezuna kalmak cidden berbat.

Sayısaldan eşit ağırlağa geçiş yaptığımdan bu sene mezuna bıraktım. Şu saaten sonra bırakmam işletme okumak istiyorum zaten çok fazla puan istemiyor.

Zaten sınav yarın, bir gün içerisinde değişen bir şey olmaz. Bence bırak çalışmayı, oyun oynayarak kafanı dağıt. Ne olacaksa olsun.

Bütün forum sınava girmiş herhalde. Konuların görüntülenmesine falan bakıyorum da millet ortalıkta yok :D.

Bir de bebek filan ağladı dışarıda 20 dakika boyunca. Annesini bulsam kavga edeceğim. Çocukla ilgilense ölcek sanırsam. Bir de motor ile ses çıkaran delinin teki vardı. Çok şükür dikkatim dağılmadı 80 soru çözdüm. Yoksa 2 kere mezuna kalacağım gibi düşünce olurdu. Mezuna kalmak cidden berbat.

Çok dağlık ve şehirden uzak bir yerde girdim sınava ben dikkatim genelde sınıf içerisinde dağıldı evde 7/24 çalışan bilgisayar ve vantilatör sesinde bile paragrafları anlıyordum orada birisi kalem değdiriyor ben başa sarıyorum.

Pandemi zamanındaki hassasiyet yok ama 2020 zamanı en rahattı sokakta kimse yok zaten.

@429905 dış seslere pek odaklanmamaya çalışın. Odaklanırsanız sınav tamamen bitebilir.

Çok dağlık ve şehirden uzak bir yerde girdim sınava ben dikkatim genelde sınıf içerisinde dağıldı evde 7/24 çalışan bilgisayar ve vantilatör sesinde bile paragrafları anlıyordum orada birisi kalem değdiriyor ben başa sarıyorum.
Ben şehir içinde girdim de. Sınıfta benim de biraz dağıldı. Kusura bakma ama 100 kilodan fazla bir kız vardı ona çok sinir oldum. 1 nefes alıyor atom bombası gibi ses çıkarıyor. En son burnunu kırıp nefes alma diyecektim. Cidden aşırı sinir oldum kıza.

@429905 dış seslere pek odaklanmamaya çalışın. Odaklanırsanız sınav tamamen bitebilir.
Hocam bazı insanlar nefes almayı cidden bilmiyor. Odaklanmasan bile mecbur olarak duymak zorunda kalıyorsun. Ben yine odaklanıp 80 soru çözdüm. Normalde dershane sınavlarına geç girip erken çıkan insanım. 1.5 saate sınavım bitiyordu TYT olarak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı