2022 YKS'ye gireceklere başarılar

Hiç Fen bilmem fakat 4 adet Fen sorusu yaptım. Bence Fen kolaydır çözenler için. Hiç bilmediğim halde 4 doğru yaptıysam, bilen birisi fullerdi.

Edebiyat ve Matematik olması gerektiği gibiydi, Sosyal de öyleydi keza. AYT güzeldi kısacası.
 
AYT güzeldi bu sınavdan mutlu ayrıldım logaritma sorusunu 10 dakika düşünüp yapamadım ona biraz üzgünüm düne kıyasla daha iyi geçti benim açımdan geçmiş olsun arkadaşlar artık kafa dinleme vakti.
 
YDT oturumu da sonlandi. Diyecegim sey YDT genel olarak kolaydi, gecen senelere gore bir fark yoktu. Korkarim ki TYT'yi iyi yapanlarin dil siralamasi daha iyi gelecek. Diyecegim sudur ki dil ogrencilerine her zaman diyorum, TYT calismamazlik etmeyin. TYT'yi yapmadan bu sinavda iyi siralama yapamazsiniz. Bu seneki YKS sinav maratonu da bitmis oldu. Giren herkese gecmis olsun diyorum, insallah istediginiz gibi olur her sey.
 
YDT oturumu da sonlandi. Diyecegim şey YDT genel olarak kolaydi, gecen senelere gore bir fark yoktu. Korkarim ki TYT'yi iyi yapanlarin dil siralamasi daha iyi gelecek. Diyecegim sudur ki dil ogrencilerine her zaman diyorum, TYT calismamazlik etmeyin. TYT'yi yapmadan bu sinavda iyi siralama yapamazsiniz. Bu seneki YKS sinav maratonu da bitmis oldu. Giren herkese gecmis olsun diyorum, inşallah istediginiz gibi olur her şey.

Ayıptır söylemesi sonunda TYT ve AYT bitmiştir. Bunu kutlamak için biye koşarak iskender yemeye gitmişim. Tek hedefim vardır staj yaptığım iş yerinde devam ederek kendime oyuncu bilgisayarı ve telefon almak olacaktır. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı