2022'de iPhone 7 alınır mı?

Alınmaz. Geçen ay yıllardır kullandığım 7 (32 GB) satarak SE 2020'ye geçiş yaptım. iPhone 7 kendi uygulamaları içerisinde hala hızlı ancak aynı anda bankacılık, Whatsapp gibi uygulamaların açılışında büyük sorunlar yaratıyor. Uygulamalar arası geçişte uygulamalar baştan başlıyor. Bunun temel nedeni RAM ve işlemci yetersizliği tabi ki. Onun dışında Instagram efektleri, görüntülü görüşme gibi alanlarda artık pek yeterli değil (FaceTime müthiş çalışıyor ancak çok şarj yiyor). Bu nedenle ikinci telefon ya da güvenli olsun, temel ihtiyaçlara lazım derseniz alınabilir. Onun dışında çok uzun vadeli düşünmemek gerek.

İkinci el iPhone 7 veya 8 almayı düşünüyorum. Oyun oynamıyorum sadece sosyal medyada geziniyorum artıları ve eksileri nelerdir? Kullanan vatandaşlar var ise yorumlarını ifade ederse sevinirim iyi forumlar!

Merhaba genel yorumlar alınmaması üzerine ve bence hala alınabilir eğer oyun oynamıyor iseniz sosyal medyada ve günlük kullanımda gayet yeterli olur kamerada tatmin edici olacaktır ekran ve batarya eksi yönleri fakat güncelleme ömrünün sonuna geldi diyebilirim.
Şunu da ekleyeyim iPhone 7 kullanıyordum 2 hafta öncesine kadar şu an 8 kullanıyorum gördüğüm artılar şu yönde depolama alanım artmış oldu oyunlarda ki performansım daha iyi ve daha akıcı artık kamerası renkler açısından çok daha iyi ve en büyük artısı net olarak 2 sene daha güncelleme alacak hala ömrü var yani
Bazıları X ve altının alınmamasını savunmuş fakat iPhone 8'deki donanım ile Xdeki donanım aynı bu nedenle güncelleme ömrü birbirlerine yakın olacaktır sadece ekran batarya ve kamera anlamında X daha önde.
Ben 7 almanızı öneriyorum fakat bütçeyi arttırabilirseniz güncelleme ömrü açısından 8 ve altı mantıksız olur.

Emeğiniz için sağolun hocam

Arkadaşlar ezbere konuşmayın. Günlük kullanım için tercih edilebilir modeller den biri.
Oyun oynamayacağını belirtmiş.

Alınır. (Ama arama yapmak veya mesaj atmak için)

Yaklaşık 4 ay önce 2000 TL gibi bir fiyata ikinci elden iPhone 7 32 GB satın aldım. Şu anda en güncel iOS sürümü olan iOS 15.3.1'de sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Günlük kullanımda çok rahat işimi görüyor, hızlı bir şekilde çalışıyor. iOS 16'yı da alacağını düşünüyorum çünkü iPhone 6s halen iOS 15'i alıyor.

Son düzenleme:

Sağ olun hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…