2022'de iPhone 7 alınır mı?

İkinci el iPhone 7 veya 8 almayı düşünüyorum. Oyun oynamıyorum sadece sosyal medyada geziniyorum artıları ve eksileri nelerdir? Kullanan vatandaşlar var ise yorumlarını ifade ederse sevinirim iyi forumlar!
Aktif olarak kullanıyorum. Bataryası dışında gayet memnun ediyor beni. Oyun oynamıyorum. Günlük kullanımda hiçbir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. IOS 16'dan sonra güncelleme desteği kesilir diye düşünüyorum. Eğer normal bir kullanıcıysanız, çok oyun oynamayacaksanız tabii ki de 7 alınır. Fakat bütçemi yükseltirim derseniz SE 2020'de gayet makul bir tercih olabilir.
6'lar öldü, 7'lerin ölümü de yakındır.
Nasıl hocam? Halen daha taş gibi çalışıyor 6'lar. Eğer güncelleme desteğinden bahsediyorsanız, 8 yıllık cihaz. Tabii ki güncelleme desteği kesilir.

Aktif olarak kullanıyorum. Bataryası dışında gayet memnun ediyor beni. Oyun oynamıyorum. Günlük kullanımda hiçbir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. iOS 16'dan sonra güncelleme desteği kesilir diye düşünüyorum. Eğer normal bir kullanıcıysanız, çok oyun oynamayacaksanız tabii ki de 7 alınır. Fakat bütçemi yükseltirim derseniz SE 2020'de gayet makul bir tercih olabilir.

Nasıl hocam? Halen daha taş gibi çalışıyor 6'lar. Eğer güncelleme desteğinden bahsediyorsanız, 8 yıllık cihaz. Tabii ki güncelleme desteği kesilir.

Hocam bilgiler için teşekkür ederim ben 128 GB modelini düşünüyorum 32 GB yeterli olmayabilir diye fakat siz hangi boyutta ki iPhone 7'yi kullanıyorsunuz

Hocam bilgiler için teşekkür ederim ben 128 GB modelini düşünüyorum 32 GB yeterli olmayabilir diye fakat siz hangi boyutta ki iPhone 7'yi kullanıyorsunuz
128 GB kullanıyorum ben hocam.

Eğer uzun süreler sorun çıkmamasını istiyorsanız iPhone X altını almamanızı öneririm ama 2-3 yıl kullanıp değiştiririm diyosanız iPhone 7 yerine 8'i tercih edin daha güncel bir telefon bir yandan birçok arkadaş iPhone SE (2020) önermiş ama o telefonun batarya kapasitesi cidden rezalet, kendim kullandım ve ekran süresi günlük 3.5 saati geçmiyordu eğer pil sizin için sorun değilse alınabilir ama ben olsam 2. el X, XR veya xslere bakardım XR dışında önerdiğim iki telefonu da kullandım hatta şu an günlük telefonum iPhone XS ve %80 pil sağlığıyla 4.5-5 saat ekran süresi alıyorum.

Eğer uzun süreler sorun çıkmamasını istiyorsanız iPhone X altını almamanızı öneririm ama 2-3 yıl kullanıp değiştiririm diyosanız iPhone 7 yerine 8'i tercih edin daha güncel bir telefon bir yandan birçok arkadaş iPhone SE (2020) önermiş ama o telefonun batarya kapasitesi cidden rezalet, kendim kullandım ve ekran süresi günlük 3.5 saati geçmiyordu eğer pil sizin için sorun değilse alınabilir ama ben olsam 2. el X, XR veya xslere bakardım XR dışında önerdiğim iki telefonu da kullandım hatta şu an günlük telefonum iPhone XS ve %80 pil sağlığıyla 4.5-5 saat ekran süresi alıyorum.
Evet katılıyorum. 7'nin de aynı şekilde 3.5 saati geçmiyor ekran süresi.

Günlük kullanım için gayet yeterli bir cihaz. İsterseniz oyun da oynatır fazlasıyla. Ayrıca güncellemesini kesmelerine 1-2 yıl daha var. Küçük ekran, batarya sorununu göz ardı edebiliyorsanız alın derim.

İlginiz için sağ olun hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı