2022'de iPhone 7 kullanılır mı?

6s Plus kullanıyorum gayet de hızlı 2 GB RAM'i olmasına rağmen ve uygulamalarda da başarılı, pek oyun oynamıyorum ama oyunlarda da performansı iyi, sadece şarjları biraz sıkıntı.
 
Her telefon, özellikle Apple ürünleri batarya düşüklüğüyle meşhur. Hâlâ yeni nesil androidler batarya olarak Apple'dan önde. Bu yüzden batarya çok büyük bir sorunmuş gibi bahsetmek doğru olmaz, kullanacak kişi zaten biliyor bütün gün boyunca telefon elinden düşmezse bataryanın dayanmayacağını.
 
Her telefon, özellikle Apple ürünleri batarya düşüklüğüyle meşhur. Hâlâ yeni nesil androidler batarya olarak Apple'dan önde. Bu yüzden batarya çok büyük bir sorunmuş gibi bahsetmek doğru olmaz, kullanacak kişi zaten biliyor bütün gün boyunca telefon elinden düşmezse bataryanın dayanmayacağını.
Powerbank kullansam?
SE 2020 öneririm bütçeniz uygun ise.
Bütçeyi aşıyor.
 
Ona vereceğiniz parayla daha güncel bir Android almanız daha mantıklı olacaktır. IP7 pil konusunda ciddi sıkıntılı. Bütün gün elinizde telefon ve powerbank ile gezemezsiniz.
 
Sahibinden'den 2.el iPhone 7 almayı düşünüyorum. Hala daha kullanılır mı?

Yaklaşık 2 yıl kullandım ve 2 yıl önce ikinci el olarak satın aldım şöyle ki benim aldığım cihazın hiçbir problemi yoktu sadece bataryayı rova marka güçlendirilmiş bir batarya ile değiştirmiştim onun dışında her şey orijinaldi şu an iPhone 7 Android muadillerine göre çok daha stabil ve hızlı iOS işletim sistemi farkını ortaya koyuyor şu an temiz sorunsuz 7'ler ikinci el piyasasında 2500 TL civarı ve bu fiyat bandında iPhone 7'ye rakip olabilecek bir tane Android telefon yoktur performans anlamında oyunlar dahil seni asla üzmeyecektir fakat ekran ve pil performansı için aynı şeyleri diyemeyeceğim eğer küçük ekran senin için problem değilse sorun yok fakat günümüzde 4.7 inçlik ekran oldukça basit bir rakam pil performansı ise piyasada oldukça beğeni toplayan güzel bir güçlendirilmiş bir batarya ile artırılabilir ekran ve batarya senin için önemli değil ise asla tereddüt etmeden alabilirsin 5 yıl önce çıkmış bir telefon için performansı hala takdire şayan.
 
iPhone 7 kullanıcısıyım. Bataryamı bir kere değiştirmek zorunda kalmıştım. Alacağınız ikinci el telefonun da bataryası ne durumda onu iyi ölçmek gerek. Ayarlarda batarya sağlığım %100 gözüküyor ama gerçekte %50 falan galiba :) Batarya sürem son güncellemeden sonra bayağı bir düştü. Kasılmalar, donmalar, uygulama çökmeleri sıkça olmaya başladı. Güncelliğini yitirdi, bence başka telefon düşünün.
 
Ben halihazırda 2 senedir IP7 kullanıcısıyım. Eğer ki pil konusunda bir beklentiniz yoksa ve günlük işlerde yetsin, oyunlarımı oynayayım, iyi - kötü fotoğraf çeksin kafasındaysanız evet alın.
Dediğim gibi bu telefonda çok rahat sosyal medya uygulamaları, oyunlar falan çalışır oynanır asla da üzmez. Pil dediğim gibi sıfır bile olsa çok gitmiyor hayliyle. Özellikle alırken pil sağlığı %95-100 aralığında olsun. Gerçi bulduğunuz bu değerlerde bir iPhone 7 muhtemelen pil değişimi görmüştür. Değişen pilin orijinal serviste değiştirilmiş olması da önemli bu şeyleri sorarsınız zaten
Gece çekimleri başarılı değil kamera anlamında tek kötü diyebileceğim şey. Onun dışında yeterli ışık altında güzel çekiyor öyle detaycı değilsen
:)
 

Geri
Yukarı