2022'de iPhone X alınır mı?

Şu ana kadar X'te gördüğüm sadece yazılımsal sorunlar vardı bir de cam olduğu için ön/arka kolay kuruluyordu onun haricinde kronik kronik diyorsunuz ama ben pek bir şey görmedim açıkçası.

Şu ana kadar X'te gördüğüm sadece yazılımsal sorunlar vardı bir de cam olduğu için ön/arka kolay kuruluyordu onun haricinde kronik kronik diyorsunuz ama ben pek bir şey görmedim açıkçası.

Face ID Bozulması
•Ekran Isınması
•Renk Kayması
•Ekranda Oluşan Yeşil-Beyaz Çizgi
•Dokunmatik Basmaması
•Ekran Çıtasının Kalkması vs.
Gibi sorunlar mevcut. Maalesef X alınmaz.
Alternatifi olan ve daha iyi cihazlar XR+XS'e yönelmeli.

1 yıl sonra kamera kirli gibi çekmeye başlıyor en sonunda tost makinesine dönüyor.

iPhone X i diyorsanız haklısınız. Çünkü ilk aldığımızda bir tık bile olsa iyiydi, şimdi çok kötü çekiyor.

Bir de çoğu X serisinde Face ID etkisizleştirildi hatası alıyor bunun sebebi telefon aşırı toz alıyor toza dayanıksız sanırım, tüm kamerası tozla dolunca haliyle truedepth kamera gg.

Guncelleme almayi kesecek, cok daha iyi rakipleri var, F/P olarak cok kotu, kronik olarak sorunlu.
Daha sayayim mi?
Rakip derken Android cephesi mi İOS cephesinden kendi muadilleri mi? Daha 6 bile güncelleme almayı yeni kesmişken 11'in daha vaktinin olduğunu düşünüyorum. Uzun yıllar kullandım ben herhangi bir kronik arızasını görmedim, belki vardır bilmiyorum ama bana denk gelmedi.

Fiyat konusunda bir şey diyemem, uzun zamandır piyasayı takip etmiyorum fakat, 11 ile 12 arasında 3000-3500 lira gibi bir fark var, o farkı verebilecek tabii ki 12 alabilir fakat küçük bir fark değil. Ki o farkı verip 12 alan birisine de biraz daha farkını verip 13 alabilirdin denir.

iPhone X Apple'ın en çok problem çıkaran cihazıdır.
Kısaca sorunları;
1- ekran ve arka camının en ufak darbede kırılması.
2- ön kamerasının toz alması ve aynı zamanda da Face ID özelliğinin de çalışmaması.
3- ekranda yeşil veya siyah çizgilerin çıkması.
Gibi sorunları mevcut X almak yerine XS veya XR alırsanız daha iyi olur.
İllaki OLED ekran istiyorum derseniz ise en düşük XS alınmalı şu anda.

11 almak mantikli degil, en kotu 12 alinmali şu an.

11'de alınabilir eğer uyguna temizi bulunursa fakat arkadaşın OLED takıntısı varsa 12 tercih edebilir tabii ki.
Güncellik açısından da 12 daha iyidir.

11 gayet mantıklı ikinci elde. Uzun ömürlü kullanılabilir bir cihaz.
Ikinci elde oyle tabi. Ama sifir olarak bence alinmaz. Ha alana da lafim olmaz gule gule kullansin. 2 - 3 arkadasim var i11 kullanan, memnun degillermis. Abimde de 11 vardi, 12'ye gecti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…