Şu ana kadar X'te gördüğüm sadece yazılımsal sorunlar vardı bir de cam olduğu için ön/arka kolay kuruluyordu onun haricinde kronik kronik diyorsunuz ama ben pek bir şey görmedim açıkçası.
1 yıl sonra kamera kirli gibi çekmeye başlıyor en sonunda tost makinesine dönüyor.
Şu ana kadar X'te gördüğüm sadece yazılımsal sorunlar vardı bir de cam olduğu için ön/arka kolay kuruluyordu onun haricinde kronik kronik diyorsunuz ama ben pek bir şey görmedim açıkçası.
Rakip derken Android cephesi mi İOS cephesinden kendi muadilleri mi? Daha 6 bile güncelleme almayı yeni kesmişken 11'in daha vaktinin olduğunu düşünüyorum. Uzun yıllar kullandım ben herhangi bir kronik arızasını görmedim, belki vardır bilmiyorum ama bana denk gelmedi.Guncelleme almayi kesecek, cok daha iyi rakipleri var, F/P olarak cok kotu, kronik olarak sorunlu.
Daha sayayim mi?
11 almak mantikli degil, en kotu 12 alinmali şu an.
11 almak mantikli degil, en kotu 12 alinmali şu an.
11 gayet mantıklı ikinci elde. Uzun ömürlü kullanılabilir bir cihaz.
Sırf 828p ekranından alınmaz, HDR'daki film ve oyun batarya performansı çok iyi değil, kişisel telefonum olarak kullandım, zaten 320 PPI günümüz için çok yetersiz.
Ikinci elde oyle tabi. Ama sifir olarak bence alinmaz. Ha alana da lafim olmaz gule gule kullansin. 2 - 3 arkadasim var i11 kullanan, memnun degillermis. Abimde de 11 vardi, 12'ye gecti.11 gayet mantıklı ikinci elde. Uzun ömürlü kullanılabilir bir cihaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.