2022'de masaüstü sistem toplanır mı?

Kaynssuo

Centipat
Katılım
16 Ocak 2022
Mesajlar
162
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, elimde R5 2600 & RX 580'li bir sistem var ama bunu çıkartıp yeni bir şeyler toplamayı düşünüyorum. Asgari ücret + mesaim var. Arada kafama şeytan giriyor kıy paraya canavar gibi sistem yap diye.

Sizlerin görüşünü merak ettim. Bu zamanda ne yapılır?
 
Elinizdeki sistem zaten çoğu şey için yeterli. Tamamen yeni sistem almaktansa arada birkaç parça yükseltebilirsiniz. İndirim denk geldikçe alırsanız daha ucuza çok daha iyi sisteminiz olur, size de yük olmaz. Sürekli yeni HDD, SSD veya güç kaynağı almaya gerek yok bence.
 
Hocam oynayacağınız oyunlara veya kullanacağınız yazılımlara göre bir sistem toplayın. Güncellik açısından bence RX 6600 veya RTX 3060 tercih edilebilir.

Bir çok kişi 'canavar' diye tabir edilen sistemleri kuruyor fakat "Minecraft Basit oyunlar" oynamaya devam ediyor.
 
Son düzenleme:
Bende de RX570 var ama işlemcim 4.nesil şimdi yeni toplamaya kalksam komple sistemi değiştirmem gerekecek. Erteliyorum sürekli, konuyu gelince bu zamanda bilgisayar alınır mı diyen bir arkadaş vardı Dh'de aklıma o geldi 😁
 
Laptop kraldır her kullanım amacını destekliyor ve bu donemde bu fiyatlar iken masaüstü toplamak cok zorlaştı.

Nereyi destekliyor kasa aldığın fiyata aynı performansı verebilecek mi? Günlük kullanımda katılıyorum sana ama performans konusunda imkansız. Öyle olsa kimse kasa toplamaz.
 
Elinizde bulunan sistem zaten piyasadaki çoğu oyunu açar. Bence gerek yok.
 
Laptop kraldır her kullanım amacını destekliyor ve bu donemde bu fiyatlar iken masaüstü toplamak cok zorlaştı.
yıllardır laptop kullanıyorum bedenim çürüdü kesinlikle laptop pişmanlıktır monitör ve klavye bedeniniz için şart + hiper zekalar gelmeden diyim onları alıpta kullanabilrisin felan diye ister istemez o laptopa bakmak zorunda kalıyorsun çift ekran yaptım halde kötü bi deneyim
 

Yeni konular

Geri
Yukarı