2022'de okulların yüzdelikleri artacak mı?

Yedeğe girebilirsen girme ihtimalin yüksek ama yaşadığın yerin öğrencilerini bilmiyorum. Belki yedeğe bile giremezsin.

Tamam hocam şimdi anladım yedeklerden kastınız boş kontenjan olunca otomatik olarak yerleştirilen öğrenciler değil mi? Ve hocam şöyle söyleyeyim bu okul geçen sene 200 ile başladı sonra bir baktım kontenjanı 204 olmuş bu ne anlama geliyor

Evet.
Diğer dediğin boşluk olmuş olabilir öğrenci taşınmış, okulu bırakmış olabilir bu şekilde kontenjan açılır. Ama bu dediğim senin dediğin mi, bilmiyorum. İnşallah güzel bir okul kazanırsın.

Evet.
Diğer dediğin boşluk olmuş olabilir öğrenci taşınmış, okulu bırakmış olabilir bu şekilde kontenjan açılır. Ama bu dediğim senin dediğin mi, bilmiyorum. İnşallah güzel bir okul kazanırsın.

Tamam hocam benim dediğime denk geliyor 4 5 kişi en fazla boş kontenjan açılıyor bence ne olursa olsun ben bu okula giremem sanırım yapacak bir şey yok OBP ile gideceğim ama ben geçen sene 95.6 ile alan bir okula gideceğim benim OBP 99.72 sizce rahat girer miyim?

Tamam hocam benim dediğime denk geliyor 4 5 kişi en fazla boş kontenjan açılıyor bence ne olursa olsun ben bu okula giremem sanırım yapacak bir şey yok OBP ile gideceğim ama ben geçen sene 95.6 ile alan bir okula gideceğim benim OBP 99.72 sizce rahat girer miyim?
Geçen sene uzaktan eğitimden dolayı öğrencilerin Dönem Puanı yüksek idi. Girersin.

Geçen sene uzaktan eğitimden dolayı öğrencilerin Dönem Puanı yüksek idi. Girersin.

Hocam aklıma çok takıldı ama kusura bakmayın rahatsız ettiysem. İlk başta bana okulun yüzdelikleri azalacak kesin bilgi yazmıştınız ama ben bahsettiğim okula girer miyim diye sorduğumda girersin yazdınız son olarak ne düşünüyorsunuz sizce ben bu okula girer miyim giremez miyim?

Şöyle eğer oturduğun yerdeki öğrencileri bilseydim daha net söylerdim geçen sene OBP ile girilen okullara uzaktan eğitim olduğu için yüksek verildi. Mesela bizim buradaki lise 90 dan 97 yaptı. Ama bu sene öyle bir şey olmadı o yüzden OBP isteyene girersin.
Ama Sınav yüzdelik dilimi ile kontenjana girebilirsen büyük ihtimalle puandan yırtarsın diye düşünüyorum.

Şöyle eğer oturduğun yerdeki öğrencileri bilseydim daha net söylerdim geçen sene OBP ile girilen okullara uzaktan eğitim olduğu için yüksek verildi. Mesela bizim buradaki lise 90'dan 97 yaptı. Ama bu sene öyle bir şey olmadı o yüzden OBP isteyene girersin.
Ama Sınav yüzdelik dilimi ile kontenjana girebilirsen büyük ihtimalle puandan yırtarsın diye düşünüyorum.

Hocam peki sizce kontanjana girebilir miyim?
Bir tane hocaya sordum gelmesi zor maalesef yazdı ve 4.51 ile alan okul en fazla 4.8 olur yazdı bu sene o yüzden sizce kontenjana girebilir miyim sizce?

Hocam peki sizce kontanjana girebilir miyim?
Bir tane hocaya sordum gelmesi zor maalesef yazdı ve 4.51 ile alan okul en fazla 4.8 olur yazdı bu sene o yüzden sizce kontenjana girebilir miyim sizce?
@ChaosBoost

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı