Rehber 2022'de PS3 alınır mı?

Doğru diyorsun hocam zarar etmeyelim. Benimki de koleksiyon sayılır da sizin belirttiğiniz gibi kutu açmadan değil. Ben aldığım ürünü kolay kolay satmam. Alıp ömürlük kullanmak istiyorum. Anca ekran kartı değişimi gibi durumlarda ürün satarım.

Bakayım hocam satıcıyla iletişime geçelim. Dilersen bağlantıyı kaldırabilirsin.

Şimdi sahibinden üzerinden param güvende ile almazsam ne gibi sorunlar yaşayabilirim mesela?

Sorun değil hocam kalabilir eğer biri alırsa garanti size en temizlerinden bulurum

Hocam Param Güvende ile almanızı tavsiye ediyorum eğer siz kullanmayacaksanız elinizde %10'dan %40'a kadar risk taşırsınız, eğer ürün gelmezse risk otomatikman %100 olur yani faydası var

Son düzenleme:

PS3 Fatlerin CECHA, CECHB(NTSC), CECHC(PAL), CECHE(NTSC) modelleri narin ama PS3'ün en değerli modelleridir bana kalırsa. %25 sorun çıkarma olayı bu masalarda mevcuttur, bundan sonraki kırpılmış fat modelleri daha sağlamdır bunlara kıyasla. Ancak bu konsolları albenili yapan şeyler var,
PS2 geriye uyumluluk:
Tüm PS3'ler psone oyunlarını çalıştırabilirken, launch fat kasalar PS2 oyunlarını da çalıştırabilmektedir. A ve B kasalar bunu anakartlarında bulunan PS2 CPU ve gpusu(Emotion Engine ve Graphics synthiser) sayesinde yaparken, C ve E kasalarda sadece Graphics synthiser bulunur. A ve B kasalar daha çok PS2 oyunu açarken, C ve E kasalar çok daha iyi görüntü sunmaktadır. Sony daha sonradan maliyetleri düşürmek adına bu donanımı konsoldan kısmıştır.
4 USB portu ve kart okuyucular:
Klasik PS3'lerin aksine Launch konsollar daha çok giriş çıkışa sahiptir.
Daha iyi malzeme kalitesi:
İlk çıkan konsollar diğer farelerin aksine, krom CD girişine ve PS3 yazısına sahiptir.(CECHB hariç) Bir launch fat ve son kasayı Yan yana koyduğunuzda farkı anlamak mümkündür.

Dosya Ekleri

• 1660260809766.png
    173,5 KB · Görüntüleme: 40
Param Güvende ile satın alma talebi gönderdim hocam. Bu koleksiyonu senle yapacağız.

Sağ olun hocam

Hocam hoş doğru ama biz PS3'te PS3 oyunlarinı oynayacağız, hem yanımıza koleksiyon olsun diye Max 500TL temiz bir PS2 ekleyerek güzel bir görünüm yaratırız ve fat PS3 alınca 2 ay sonra bozulmasını mı istiyorsunuz? (ki soğutma teknolojisi diğer kasalara göre daha kötü.) Yani konsol yansa o PS2 oyunlarını güzel grafiklerle rüyamızda görürüz.

Yarınki rehberlerde kelime haznemi yorgunlaştırmamak için şimdi yatıyorum son sorunuz varsa alayım iyi geceler.

Son düzenleme:
Sağ olun hocam

Hocam hoş doğru ama biz PS3'te PS3 oyunlarinı oynayacağız, hem yanımıza koleksiyon olsun diye Max 500TL temiz bir PS2 ekleyerek güzel bir görünüm yaratırız.

Hocam bu konsol PS2 oyunlarını 720p@60FPS'de oynatıyor ayrıca, yani sırf PS2 oyunlarını oynamak için değil daha kaliteli görüntü elde etmek için de kullanılabilir. Ve 500 az para değil hocam, uyguna bulursanız minimum 10 11 tane PS2 PS3 kutulu oyunu ekleyebilirsiniz koleksiyonunuza.

Sizde haklısınız hocam yani ben sırf PS3 fat berbat dehşet verici demiyorum sadece elimizde lalma oranı yüksek diğer kasalara göre. burada her şey empati ve kişsel özgürlükte asla illa benim dediğimi alın diye egomu tatmin etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…