2022'de Redmi Note 8 alınır mı?

Bütçe
2500-3500

Halileo Halilei

Hectopat
Katılım
10 Nisan 2020
Mesajlar
140
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. 1-2 ay önce Redmi 9T almıştım ve Dead boot sorunundan dolayı telefonumu değiştirmeye karar verdim. Gözüme birkaç telefon kestirdim ve bana en uygun olanının Redmi Note 8 olduğuna karar verdim. Genellikle telefondan oyun oynayan bir insan değilim, oynarsam da Clash Royale tarzı basit, telefonu zorlamayacak oyunlar oynarım. Kamera da pek önemli değil çok fotoğraf çeken bir insan da değilim ama emin olamadığım bir şey var, telefonun yazılımsal olarak sağlamlığı ne durumda, bir Redmi 9T vakası daha yaşamak istemiyorum.
Sizce Redmi Note 8 alınır mı? Başka cihaz önerisi yapmak isterseniz (2500-3500 TL arası) onlara da açığım. Şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yonga tarafında farklılık var. Büyük fark yok ama GPU olarak Note 2021 biraz daha iyi.

Kamera olarak da eski Note 8 modelinin 4k desteği var, 2021 modelin yok.

Eski versiyon Note 8 2019 yılında çıkmış.

Çok büyük fark yok iki model arasında da, birinin güncellik avantajı var sadece.
 
Bu fiyata M21 dururken Xiaomi'nin yüzüne bile bakılmaz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yonga tarafında farklılık var. Büyük fark yok ama GPU olarak Note 2021 biraz daha iyi.

Kamera olarak da eski Note 8 modelinin 4K desteği var, 2021 modelin yok.

Eski versiyon Note 8 2019 yılında çıkmış.

Çok büyük fark yok iki model arasında da, birinin güncellik avantajı var sadece.

2021 modeli benim için daha avantajlı gibi duruyor fakat hâla yazılım olarak beni üzer mi bilmiyorum. Bir kez daha Redmi'ye güvenmeli miyim emin değilim.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı