2022'de The Witcher 3 oynanır mı?

Kesinlikle katılıyorum ama iki DLC bittiğinde de boşluğa düşmüşlük hissediyorsun Hearts of Stone dememin sebebi Olgierd'in finaldeki konuşması... Üzdü.

Zaten W3'ü efsane yapan şey detaylarıdır her detayı efsane.

Ben oynadım 3-5 saat sistemim zayıf kaldığı için hevesim kursağımda kaldı.
Ne zaman güzel bir sistem yaparım. İşte o zaman Full bitirecegim bir oyun kendisi.

Ben oynayalı max yarım yıl oluyor oynadığımda soluksuz oynamıştım çok sardı ilk 10 saatten sağ çık o zaman zevkini alırsın. Dlcleri de unutma

Zamanımı en fazla alan hikayeli oyundur kendileri. Seviyoruz.
RDR 2 gibi boş boş at koşturulan bir oyun değildir.

haha aynen öyle valorant ile rdr2 yi karşılaştırana denk geldim

Yok. Ben Skyrim çok oynadım. Witcher hep aklımın bir köşesindeydi. Sonunda oynadığım zaman witchera aşık oldum. Anlatamam. Öyle bir aşk ki, tüm kitaplarını alırsın. Yetmez, basılmamış hikayelerini toplar, okumakla da yetinmez, kitapçıda bastırırsın. Yapacağım, bir bilgisayarım gelsin, kapak falan içerik yapacağım ve bastıracağım.
Not: Witcher önemli.

Güzel oyun fiyatına göre bayağı iyi hatta o paraya alınabilecek en iyi oyun olabilir ama abartıldığı kadar da iyi değil.

Hocam 2 saat oynarsan tabii ki de beğenmezsin adı üstinde RPG bir role girseysin kendini karakterle bütünleştirseydin 10 15 saat oynasan nasıl açılırdın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…