2022'de Windows 11'e geçilir mi?

Roph1ne

Centipat
RAM
Team T-Force Vulcan TUF 16 GB
SSD veya HDD modeli
ADATA SU630 480GB
Ekran kartı
1660 Super
Anakart
ASUS Prime B450M-K
İşlemci
AMD Ryzen 5 3500
10 Temmuz 2022 şu an güncel olarak Windows 11'e geçiş yapmalı mıyım?

Ne çıkacağı sorun değil de, herkes tarafından olgunlaştığı tescil edilirse olur geçiş.

Şu an Windows 10'dan hiç bir farkı yok hatta fazlası bile var. Ben 7-8 aydır kullanıyorum rahatım. Buraya gelip Windows 11 kötüleyenlerin yaptıkları tek şey önyargıdır.
Şu anda eski bir makineden Windows 11'den yazıyorum :)
Önyargı yediğin darbelerden sonra tecrübeler ile ortaya çıkar bazen :)

Ne çıkacağı sorun değil de, herkes tarafından olgunlaştığı tescil edilirse olur geçiş.

Şu anda eski bir makineden Windows 11'den yazıyorum :)
Önyargı yediğin darbelerden sonra tecrübeler ile ortaya çıkar bazen :)

Forumda aylardır Windows 11 konularında gereksiz yere bir kötüleme durumu var sürekli. Bu yorumları yapanların %90'da zaten Windows 11 kullanmamış kişilerden oluşuyor oradan buradan duydukları şeyleri sürü psikolojisi gibi bu tür konularda yazıyorlar.

Aslında Windows 11 windows 10 gibi çıksaydı bir parça daha kolay olurdu işi. İstekleri onu baştan itici yaptı. Ayrıca istekleri aşılsa bile bazı oyunların çalışmama durumu ortaya çıktı.
Bu da ayrı bir sınır.
Bunun dışında bir çok buga sahip. Biraz daha düzeltildikten sonra makinesi uygun olanlar düşünebilir.
Tu kaka demiyorum.
Denemek isteyene bedava. Sen alırsın memnun kalırsın, öbürü kalmayabilir zevkler donanımlar farklı farklı.

Aslında Windows 11 windows 10 gibi çıksaydı bir parça daha kolay olurdu işi. İstekleri onu baştan itici yaptı. Ayrıca istekleri aşılsa bile bazı oyunların çalışmama durumu ortaya çıktı.
Bu da ayrı bir sınır.
Bunun dışında bir çok buga sahip. Biraz daha düzeltildikten sonra makinesi uygun olanlar düşünebilir.
Tu kaka demiyorum.
Denemek isteyene bedava. Sen alırsın memnun kalırsın, öbürü kalmayabilir zevkler donanımlar farklı farklı.

Ben Windows 11'de 15 senelik oyunu çalıştırdım mesela. Keza herhangi bir sorun yaşamadım diğer yönlerden de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı