2022'de Windows 11'e geçilir mi?

Aslında Windows 11 Windows 10 gibi çıksaydı bir parça daha kolay olurdu işi. İstekleri onu baştan itici yaptı. Ayrıca istekleri aşılsa bile bazı oyunların çalışmama durumu ortaya çıktı.
Bu da ayrı bir sınır.
Bunun dışında birçok buga sahip. Biraz daha düzeltildikten sonra makinesi uygun olanlar düşünebilir.
Tu kaka demiyorum.
Denemek isteyene bedava. Sen alırsın memnun kalırsın, öbürü kalmayabilir zevkler donanımlar farklı farklı.

Hocam mesela ben Windows 11'i 2014 model laptopta kullanıyorum güzel çalışıyor Windows 10'a göre ancak bazı PC'lerde sorun çıkarabiliyor.

Hocam mesela ben Windows 11'i 2014 model laptopta kullanıyorum güzel çalışıyor Windows 10'a göre ancak bazı PC'lerde sorun çıkarabiliyor.

MacOS'a niye stabil diyorlar çünkü güncelleme verecek donanımlar belli ona göre optimizasyon yapıyorlar ancak Windows her PC'ye yüklendiği için her sistemde düzgün calismayabiliyor. Ancak haklı değil miyim @553974

Bilgi işlemde olduğum için W8.1, W10, W11 makine çok kullanıyor ve yüklüyoruz. Gördüğüm deneyimler...

MacOS'a niye stabil diyorlar çünkü güncelleme verecek donanımlar belli ancak Windows her PC'ye yüklendiği için her sistemde düzgün calismayabiliyor. Ancak haklı değil miyim @553974
Hiç Macos üzerine çalışmadım. O yüzden bilmediğim bir konu hakkında birşey diyemeyeceğim.

Windows 11 ilk çıktığından beri kullananlardan biri bendim. Neredeyse 7-8 ay kullandım ve 1 hafta önce Windows 10'a tekrar döndüm. Nedenine gelecek olursak oyun performansında hiçbir sorun yok fakat RAM gerektiren programlarda (Adobe After Effects , Photoshop, Media Encoder gibi) ciddi sorun yaratmaya başladı. Bu durum Adobe programlarının dışında da oldu. Gereksiz bir RAM kullanım sorunu mevcut ve benim mevcut RAM miktarım 12 GB. Sistemimde de Windows 11'in desteklemediği tek donanım işlemciydi o da i7-6700HQ. Şahsi fikrime göre Windows 11'i akıcı ve sorunsuz kullanmak için RAM miktarının en az 16 GB olması gerekli. Bir program çalıştırdıktan sonra başka bir program açınca sistemde donma ve kitlenmeler olmaya başladı. En sonunda Windows 10'a dönmeye karar verdim ve şu an her şey gayet iyi.

Ben sizdirildan sürümden beri kullanıyorum bir sorun yok. Şu an Insider surumundeyim (22622.290)

Bende öyle Windows 10'dan daha düzgün çalıştırıyor benim PC.

Windows 11 ilk çıktığından beri kullananlardan biri bendim. Neredeyse 7-8 ay kullandım ve 1 hafta önce Windows 10'a tekrar döndüm. Nedenine gelecek olursak oyun performansında hiçbir sorun yok fakat RAM gerektiren programlarda (Adobe After Effects , Photoshop, Media Encoder gibi) ciddi sorun yaratmaya başladı. Bu durum Adobe programlarının dışında da oldu. Gereksiz bir RAM kullanım sorunu mevcut ve benim mevcut RAM miktarım 12 GB. Sistemimde de Windows 11'in desteklemediği tek donanım işlemciydi o da i7-6700HQ. Şahsi fikrime göre Windows 11'i akıcı ve sorunsuz kullanmak için RAM miktarının en az 16 GB olması gerekli. Bir program çalıştırdıktan sonra başka bir program açınca sistemde donma ve kitlenmeler olmaya başladı. En sonunda Windows 10'a dönmeye karar verdim ve şu an her şey gayet iyi.
4 GB RAM ile Windows 11 build 25158 kullanan ben buna güldü 😂
Yani evet Windows 7 ve 8.1 gibi hafif bir sistem değil fakat gayette işimi görüyor, istediğim oyunları oynayabiliyorum. 2 GB boşta kullanıyor, 2 GB bana kalıyor. Adam olana çok bile

Hocam 25158 güzel mi?

Şu ara şeyi pek hoşuma gitmedi onun dışında hızlı kapanıyor bilgisayar artık.

1657787601470.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı