2022'de Xbox Series S alınır mı?

Her oyunda vermiyor maalesef, çoğu AAA oyunlarda ya 60 ya da 30 fps. RDR2,GTA5,Witcher 3, CP2077 bunlara örnek.
Bu yönden kötüymüş gerçekten. Ben 2K ve 4K’da olmasa da en azından 1080p’de 120 fps verir sanıyordum

Bu yönden kötüymüş gerçekten. Ben 2K ve 4K’da olmasa da en azından 1080p’de 120 fps verir sanıyordum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buna da göz atabilirsiniz fps değerlerini merak ediyorsanız.

Series S mi tavsiye edersiniz yoksa Xbox'tan uzak dur mu diyorsunuz hocam?

Hocam 1080P'de 120 FPS vermez mi Series S?

Oyun için kesinlikle Xbox'ı öneririm ama direk Series X almayın önce bir Series S alın zaten rahat rahat oynarsınız çoğu oyunun optime ediyorlar orta ayarlarda 60FPS gibi düşünün 1 buçuk 2 sene rahat 1080p 60FPS oynarsınız performans modunda. Önce denemek için Series S alın bence büyük ihtimalle PC'ye geri dönmek isticeksiniz.

Hayır Series X'de de RDR2 30FPS çalışıyor.

@Onurumz hocam peki örnek olarak Warzone’da 120 fps alırken çözünürlük 1080p mi kalıyor yoksa düşüyor mu? Sanırım düşüyor
Hocam 1080p 60 fps fena değil elbette ama 120 fps verdiği oyunlarda (mezela Warzone) yine 1080p mi oluyor yoksa görüntü kalitesi düşüyor mu?

Hayır Series X'de de RDR2 30FPS çalışıyor.
Pardon aklımda öyle kalmış.
Warzone da araba sürerken vs. yer yer 100 lere düşebiliyor. 120 Fps'de sanırım yer yer çözünürlüğü düşürüyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
@Onurumz peki hocam Series X, sabit olarak 1080p’de 120 fps verir mi sizce? Bu arada fps 100’e düşer çıkar bu sorun değil ama bence çözünürlüğün düşmemesi önemli. Bu noktada Series X çözünürlüğü sabit tutuyorsa iyidir bence

Sabit 120 fps vermez ister istemez ara sıra düşer aynı şekilde 95 100 lere ve çözünürlük sabit. 4K da ise 60 fps oynatıyor.

Teşekkürler hocam. Fps düşmeleri olur sorun değil çözünürlük sabit kalsın yeter. Series S in en büyük sorunu çözünürlüğü düşürmesi. 120 fpste sabit 1080p çözünürlük verseydi benim için ideal olacaktı

Rica ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…