2022'de Xbox Series S alınır mı?

30FPS oynamak sorun yaratmıyorsa senin için alabilirsin, şu an çoğu oyunu zar zor 900p veya daha altı çözünürlükler ile 60FPS oynatabiliyor cihaz. 1-2 yıl içerisinde One S de olduğu gibi her oyun 30FPS çıkmaya başlar. İşlemcisi gayet iyi olsa da GPU'su maalesef güçsüz kalıyor. Tabii fiyatı düşünüldüğü zaman cidden mükemmel cihaz, o paraya daha iyi bir şey alman zor. FIFA veya o tarz rekabetçi hafif oyunlarda sorun çıkaracağını zannetmem ama, uzun süre 60FPS götürür. PC alacak iseniz de o süre içerisinde gayet iyi idare eder sizi, ayrıca konsola gelen Game Pass oyunlarından da faydalanırsınız PC niz olduğunda. Üzmez yani sizi ama yeni nesil diye pek fazla bir şey beklemeyin.

Ben de Series S ve Series X arasındayım. Monitörüm 1080p 165 hz. Series S, gerçek anlamda 1080p’de 120 fps veriyor mu? Bazıları çözünürlük düşüyor demiş çünkü

Ben de Series S ve Series X arasındayım. Monitörüm 1080p 165 Hz. Series S, gerçek anlamda 1080P'de 120 FPS veriyor mu? Bazıları çözünürlük düşüyor demiş çünkü.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege, Overwatch gibi rekabetçi shooter, spor ve birkaç ufak indie oyunlarda verebiliyor fakat çok kısıtlı maalesef. Bundan sonra çıkacak oyunlarda da fazla geleceğini sanmam. Alabiliyorsanız Series X alın en azından minimum 1080p de 60 FPS oyun oynayabilirsiniz uzun süreçte, şu an için yeni çıkan rekabetçi oyunlar da Series X de 120FPS çıkabiliyor 1080p çözünürlüğünde. Dediğim gibi Series X çok daha uzun süre sizi minimum 1080p-1440p/60fps götürür, Series S daha çok 720p-900p/60fps konsolu :D
Ayrıca bu oyunlardaki 60FPS moduna göre çözünürlük 120FPS de daha düşük evet.

@Berke Metin çok teşekkürler bilgilendirme için. Hiç sevmedim ben bu işi:) Warzone vb oyunları 1080p/120 fps oynamak için Series X’e yöneliyoruz o halde anladığım kadarıyla. Series S’e fazla umut bağlamışım ben:))

@Berke Metin çok teşekkürler bilgilendirme için. Hiç sevmedim ben bu işi:) Warzone vb oyunları 1080p/120 fps oynamak için Series X’e yöneliyoruz o halde anladığım kadarıyla. Series S’e fazla umut bağlamışım ben:))
4k oyun oynamayacaksan tavsiye etmem hocam series x bizzat 1 sene kullandım sonrasında sattım

4k oyun oynamayacaksan tavsiye etmem hocam series x bizzat 1 sene kullandım sonrasında sattım
Ama şöyle de bir şey var Series X de RDR2 60 fps iken Series S de 30 fps. Forza Horizon 5'de de aynı şekilde öyle sadece performansa alırsanız -grafik kalitesi bir hayli düşüyor- 60 fps alıyorsunuz Series S'de. 4K dan öte fpsler de fark ettiriyor hocam.

Series S mi tavsiye edersiniz yoksa xbox’tan uzak dur mu diyorsunuz hocam?:)
Ama şöyle de bir şey var Series X de RDR2 60 fps iken Series S de 30 fps. Forza Horizon 5'de de aynı şekilde öyle sadece performansa alırsanız -grafik kalitesi bir hayli düşüyor- 60 fps alıyorsunuz Series S'de. 4K dan öte fpsler de fark ettiriyor hocam.
Hocam 1080p’de 120 fps vermez mi Series S?

Series S mi tavsiye edersiniz yoksa xbox’tan uzak dur mu diyorsunuz hocam?:)

Hocam 1080p’de 120 fps vermez mi Series S?
Her oyunda vermiyor maalesef, çoğu AAA oyunlarda ya 60 ya da 30 fps. RDR2,GTA5,Witcher 3, CP2077 bunlara örnek.
Her oyunda vermiyor maalesef, çoğu AAA oyunlarda ya 60 ya da 30 fps. RDR2,GTA5,Witcher 3, CP2077 bunlara örnek.
Ama sizi 1 sene idare ettirir ve de Gamepass olayının mükemmel olduğunu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı