2022'de Xbox Series S alınır mı?

Hayır Series X'de de RDR2 30FPS çalışıyor.

Hocam Allah aşkına bilip bilmeden sallamışsın 4K 60FPS performans modu 4K 30FPS quallty modu var çoğu oyunda. Senin keyfine göre şeçimini yapıp oynuyorsun. 1080p de 120 Hz destekleyen bütün oyunları açıyor istisnasız. Yeni çıkan bütün oyunları da 0 Sıkıntı 4K 60 FPS açıyor. Açamadığı oyun olduğu zaman 3 gün bekle güncelleme yamasını atarlar sıkıntısız yine oynarsın. Yanlış bilgilendirmeyin insanları. Ama dediğim gibi orta halli bir bilgisayar bir tanede Series S, güzel bir tercih olur.

Hocam Allah aşkına bilip bilmeden sallamışsın 4K 60FPS performans modu 4K 30FPS quallty modu var çoğu oyunda. Senin keyfine göre şeçimini yapıp oynuyorsun. 1080p de 120 Hz destekleyen bütün oyunları açıyor istisnasız. Yeni çıkan bütün oyunları da 0 Sıkıntı 4K 60 FPS açıyor. Açamadığı oyun olduğu zaman 3 gün bekle güncelleme yamasını atarlar sıkıntısız yine oynarsın. Yanlış bilgilendirmeyin insanları. Ama dediğim gibi orta halli bir bilgisayar bir tanede Series S, güzel bir tercih olur.
Bu söylediğiniz performansa dayalı modlar çoğunlukla yeni oyunlarda ya da yeni nesil güncelleme almış oyunlarda var. Eski oyunların akıbeti geliştiricinin keyfine kalmış. RDR 2 30FPS kilitli bir oyun, Rockstarın yeni nesil güncellemesi geliştirmesi gerek.

@Hasan Aslivar

FIFA sabit 60 FPS, sinematikler 30 FPS olarak nesil sonuna kadar gidecektir. Series S hiç oyun özel oyun oynamayacak casual oyuncu için bile muhteşem bir FIFA ve COD cihazı.

@kravuzen hocam peki 120 fps modunda gerçek 1080p veremiyor oluşu bir sorun değil mi? Ben genelde iki oyun oynardım. Cod ve Fifa. Cod Warzone’u 120 fps/1080p oynamak istesem sanırım çözünürlüğü düşürüyor. Sırf bu kısım yüzünden Series S ve Series X arasında kaldım.

Ama şöyle de bir şey var Series X de RDR2 60 fps iken Series S de 30 fps. Forza Horizon 5'de de aynı şekilde öyle sadece performansa alırsanız -grafik kalitesi bir hayli düşüyor- 60 fps alıyorsunuz Series S'de. 4K dan öte fpsler de fark ettiriyor hocam.
Yanlışınız var. Piyasadaki tüm konsollar RDR2'yi 30 FPS oynatıyor rockstar next gen güncellemesi getirmedi.

@kravuzen hocam peki 120 fps modunda gerçek 1080p veremiyor oluşu bir sorun değil mi? Ben genelde iki oyun oynardım. Cod ve Fifa. Cod Warzone’u 120 fps/1080p oynamak istesem sanırım çözünürlüğü düşürüyor. Sırf bu kısım yüzünden Series S ve Series X arasında kaldım.

Series S'in native 1080p-120 FPS verebilmesi için SX'in de aynı şekilde native olarak 4K oynatabilmesi gerek ama o da dinamik verebiliyor. Maalesef Warzone özelinde değil, çoğu oyun için görünen o ki vaat edilen (hedeflenen) çözünürlükler native olarak bu konsollarda gelmeyecek third party oyunlar tarafında. Abiler tarafında da 4K-30 Quality, dinamik res- 60 FPS gibi modlarla ancak sürdürülebilir olacak gibi.

Hocam Allah aşkına bilip bilmeden sallamışsın 4K 60FPS performans modu 4K 30FPS quallty modu var çoğu oyunda. Senin keyfine göre şeçimini yapıp oynuyorsun. 1080p de 120 Hz destekleyen bütün oyunları açıyor istisnasız. Yeni çıkan bütün oyunları da 0 sıkıntı 4K 60 FPS açıyor. Açamadığı oyun olduğu zaman 3 gün bekle güncelleme yamasını atarlar sıkıntısız yine oynarsın. Yanlış bilgilendirmeyin insanları. Ama dediğim gibi orta halli bir bilgisayar bir tanede Series S, güzel bir tercih olur.

Güncelleme almadı RDR2 neden bahsediyosun One xin portunu kullanıyor Series X Series S ise One ın portunu kullanıyor RDR2'de.

Ben RDR2'den örnek verdim zeki arkadaşım biliyorum ben de konsolun hangi oyunlarda 60 FPS verdiğini, buyrun kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yeni nesil konsollarda Rockstar güncelleme yapmadığından dolayı bu konsollar eski konsol portları üzerinden çalışıyor, yani onların ayarlarını kullanıyor, PS5, PS4 Pro'nun ayarını kullanırken (çözünürlüğün 1920×2160 olması), Xbox Series X Xbox One X'in ayarlarını kullanıyor. (Çözünürlük saf 4K (3840×2160)) Lütfen dikkatli konuşalım. 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı