2023 Haziran ayında alınan mouse iade olunca alınan fiyattan mı para iadesi yapılmalı?

HIN

Centipat
2023 Haziran ayında alınan SteelSeries Sensei Ten mouse scroll tekerleği bozuldu. Garantiye göndermek istedim fatura istediler. Aldım Trendyol satıcısına fatura talebi gönderdim atmadılar. Trendyol ürünü iade edin paranızı geri verelim dedi ben mouse 590 TL'den almıștım. Șimdi 2500TL civarlarında. Bu durumda ne yapmam gerek?

Fatura göndermiyorsa, gelir idaresi başkanlığına şikayet edeceğinizi belirtin. Büyük ihtimalle fatura kesmemiştir, yoksa çoktan faturayı yollar hocam.

Neredeyse 1 sene oldu yine de fatura keserler mi?

Ben ilk aldığımda da fatura talebi göndermiștim yine atmamıșlar dı farede sorun çıkmayınca da biși yapmamıștım.

Neredeyse 1 sene oldu yine de fatura keserler mi?

Ben ilk aldığımda da fatura talebi göndermiștim yine atmamıșlar dı farede sorun çıkmayınca da biși yapmamıștım.
Sizin gibi Hepsiburada üzerinden aldığım üründe fatura gelmedi. İlk olarak fatura talebi açtım firma faturayı yüklemedi, tekrar fatura talebi açtığımda boş bir PDF yükledi. Bunun üzerine destek kaydı açıp durumu detaylıca belirttim. 5 gün sonunda aşağıdaki gibi bir geri dönüş aldım. Gelir idaresi başkanlığına şikayetimi açtım, fakat fatura konusunda ısrarcı olmadım.

"69786** numaralı siparişinizde bulunan ** ürününüzün faturasını size gönderebilmek için satıcı firmamız ile görüştüm, ancak faturayı temin edemediğim için size gönderilmesi konusunda destek olamadım

***** firması ile ilgili hukuki bir aksiyon almak isterseniz firmanın bilgilerine üyeliğinizde yer alan https://www.hepsiburada.com/siparislerim alanındaki ilgili siparişinize ait satış sözleşmesinden ulaşabilirsiniz.

İyi günler."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…