2023 LGS zor mu olacak?

Yok hala fen liseleri var ama bir anlami kalmadi demek istiyor.

Hocam ben fen liselerinin anlamı kalmadı mı dedim? Yazıyı neden saptırdınız anlamadım. Ben sbs döneminde ve düz liseler Anadolu yapılmadan önce liseye geçiş yaptım ve o zamanlar fen liseleri ülkedeki en üst düzey ve sayılı liselerdi ki şimdi bence büyük bir hata yaptılar ve sayıları arttırıldı, ardından da Anadolu liseleri gelirdi. Biz bilirdik ki bu liselere gittiğin zaman muhakkak ülkede seçkin bir üniversiteyi kazanmaya adaydın. Şimdi ise durum değişti, zaten liselerin çoğunda verilen eğitim iyi bir üniversite kariyeri için yetersiz ve eğitimde ek destek almanız gerekiyor. Pek çok kişi açığa geçip dershaneler ile yoluna devam ediyor.
Bu yıla gelirsek dediğim gibi deprem sebebi ile 2. dönem muaf tutulacak, belki de 1. dönem konuları için bile esneklik gösterilebilir. Ancak ilk 3 yılın konuları çok daha detaylı gelecektir.
 
Bir yandan kolay bir yandan zor olacak. İlk olarak iyi tarafından başlarsak eğer sadece 1. dönem konuları çıkacak. Dezavantajı ise bu 1. dönem konuları daha detaylı şekilde çıkacak size.

8. sınıfta ne kadar detay olabilir ki.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı