Atikkerim
Hectopat
Herkese iyi Sosyaller, önümüzdeki ay MacBook almak istiyorum, desktop güçlü bir PC'ye sahibim.
Ama üniversiteye gidiyorum ve ayrıca oyun geliştiriyorum ve iOS'a da yayımlamak istiyorum. Unreal Engine 5 ve Unity 6 kullanıyorum ve ayda 3-4 oyun prototipi üretiyorum.
Size 2 sorum var;
1- Pozitif teknoloji güvenilir mi? Fiyatlar gayet makul piyasaya göre (öğrenci indirimli).
2- Bu iki üründen hangisini tavsiye edersiniz?
2024 MacBook daha güncel cihaz diye cazip geliyor. Daha parlak ekran, DDR5 RAM ve biraz daha iyi pil ömrü ve 16 inç olması.
2023 MacBook kağıt üstünden bütün teknik detaylarda önde.
Not: Maksimum bütçem bu ürünlere yetiyor, daha cazip biraz daha ucuz ürünleri de değerlendirebilirim.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
www.pt.com.tr
www.pt.com.tr
Ama üniversiteye gidiyorum ve ayrıca oyun geliştiriyorum ve iOS'a da yayımlamak istiyorum. Unreal Engine 5 ve Unity 6 kullanıyorum ve ayda 3-4 oyun prototipi üretiyorum.
Size 2 sorum var;
1- Pozitif teknoloji güvenilir mi? Fiyatlar gayet makul piyasaya göre (öğrenci indirimli).
2- Bu iki üründen hangisini tavsiye edersiniz?
2024 MacBook daha güncel cihaz diye cazip geliyor. Daha parlak ekran, DDR5 RAM ve biraz daha iyi pil ömrü ve 16 inç olması.
2023 MacBook kağıt üstünden bütün teknik detaylarda önde.
Not: Maksimum bütçem bu ürünlere yetiyor, daha cazip biraz daha ucuz ürünleri de değerlendirebilirim.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

MacBook Pro 14 inc M2 Max 12CPU 30GPU 32GB 1TB Gümüş MPHK3TU/A - Apple - PT
Apple markalı MacBook Pro 14 inc M2 Max 12CPU 30GPU 32GB 1TB Gümüş MPHK3TU/A en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor! Apple yetkili satıcısı Pozitif Teknoloji
Eğitim İndirimli Apple MacBook Pro Modelleri ve Fiyatları | Pozitif Teknoloji
Eğitim indirimli Apple MacBook Pro modellerini Pt.com.tr'de keşfedin, satın alın. Satış öncesi ve sonrası Apple Sertifikalı ekibimiz her zaman yanınızda olsun.
Son düzenleyen: Moderatör: