2023 seçimlerini nereden takip edeceksiniz?

2023 seçimlerini nerden takip edeceksiniz?

  • Fox TV vs TV Kanallarından

    Oy: 88 72,7%
  • Jahrein Purplebixi vs yayıncılardan

    Oy: 33 27,3%

  • Oy verenlerin toplamı
    121
İktidar değişmeyecek bence. Malum parti şimdiden vatandaşlıkları veriyor. Hile de yapılır hem hiç şaşırmam zaten. Pek umudum yok ama göreceğiz. İnşallah giderler 20 yıldan sonra.
 
Jahrein açık açık AKP'ye çalışıyor zaten de bu PurpleBixi geçen sene daha samimi geliyordu, Cumhurbaşkanına hakaretten dava açılırken kendisini telefonla arayan Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına kıl kıl yorumlar yapıp, şimdilerde ortalıkta "Ümit hoca" diye dolandığı için takip etmeyi bıraktım onu da.

Ümit Özdağ hayranı ergen takipçilerinin de payı var tabi. Belki açık açık troll'lük yapmıyor ama bir tarafta Jahrein gibi bir arkadaş, bir tarafta Ümit Özdağ fan boy ergenler varken muhalefete muhalefet rüzgarına o da kapılıyor bir şekilde. Yoksa Zafer Partisi'nin RTE, Bahçeli, Soylu öven ve Atatürk'ü Öcalan'la bir gören yönetim kadrosundan da bahsederdi heralde bir tane yayınında. Kendisi takipçilerini yönlendirmesi gerekirken, takipçileri onu yönlendirmeye başladı bence.

Ben büyük ihtimalle FOX TV, Halk TV ve haber sitelerindeki seçim sonuçları şeklinde takılırım yine.
 
Son düzenleme:
Sınavdan sonra olacağı için sabaha kadar maç sonucu takip eder gibi takip ederim. Milli takımın şampiyon olmasından bile daha önemli. Malum şahıslardan ve sığınmacılardan kurtulacağız!
İktidar değişmeyecek bence. Malum parti şimdiden vatandaşlıkları veriyor. Hile de yapılır hem hiç şaşırmam zaten. Pek umudum yok ama göreceğiz. İnşallah giderler 20 yıldan sonra.
Aslında bilinçlenip okula sokmamak gerek o gün.
 
Bilgisayarda oyun oynuyor olurum büyük ihtimal. En sonlara doğru bilgisayardan Youtube'a girer haber kanallarının canlı yayınını izlerim. (Malum parti kaybeder ve haber kanalları ertesi gün kapanırsa hiç şaşırmam, gülmekten apartmanı ayağa kaldırırım :D).
 

Yeni konular

Geri
Yukarı