2023 yılında 2.el iPhone XS alınır mı?

Fronzy

Centipat
Katılım
3 Eylül 2022
Mesajlar
176
2023 yılında 2.el iPhone XS alınır mı? Alsam bile beni ne kadar götürür? Kasma donma gibi sorunlar var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kasma donma yaşamazsınız ancak desteği bulunan en düşük model ve en fazla görse görse IOS 18'i görecektir güncelleme olarak çok geleceği yok, güncelleme de olmadan 2 yıl gitse desek bugün alınsa 3,5-4 yıl falan götürür ancak (bence) almaya çokta değmez pas geçin derim (hiç yoksa SE 3 falan bakılabilir ikinci elden), cihaz asla kötü değil ancak eski.
 
Kasma donma var mı?
Hayır. Kasma donma yok. Günümüzdeki çoğu yeni cihazlardan daha iyi.

Kasma donma var mı?

Pek oyun oynayan biri değilim arada ufak tefek oyunlar oynuyorum.
Oyunlarinizi da rahatca oynarsiniz. Performansi da gayet iyidir. Tek sorununuz batarya olabilir %100’de iken %10 a kadar 3-4 saat sunuyor ama batarya sagligim %80. Bunu da hesaba katabilirsiniz. iOS almak istiyorsan XS gayet iyi olur.
 
Hocam kasma donma yaşamazsınız ancak desteği bulunan en düşük model ve en fazla görse görse iOS 18'i görecektir güncelleme olarak çok geleceği yok, güncelleme de olmadan 2 yıl gitse desek bugün alınsa 3, 5-4 yıl falan götürür ancak (bence) almaya çok da değmez pas geçin derim (hiç yoksa SE 3 falan bakılabilir ikinci elden), cihaz asla kötü değil ancak eski.

Rahat 2 senesi donanım her şey değil.
 
Rahat 2 senesi donanım her şey değil.
Değil ancak arkadaş marka imajı için alacağını söylüyor, genel mantığı bir yana bırakırsanız arkadaşın kullanımı açısından demis olduğum şeyin daha fazla imaj katacağını göreceksiniz, amaç f/p’den ziyade f/imaj.
 

Geri
Yukarı