2023 yılında hangi PSP alınır?

Doruk Yüksel

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben el konsolu almak istiyorum. Nintendo Switch baktım fakat fiyatı bana göre pahalı. PSP almak istiyorum gittiğim her yerde oynayayım diye. Hangi PSP'yi almalıyım ben 3000 serisi alacaktım fakat bulamadım 2500-3500 TL arası N11 de var ama anlayamadım hangi modeli yardım eder misiniz?

İlk olarak N11 üzerinden PSP falan alınmaz alet zaten en az 10 yaşında "Bu konsol 2014 yılına kadar üretildi, çıkış tarihini baz almayalım" 2. el sitelerden almalısın konsolu. Model olarak 3000 en iyisi.

Bütçen yeterliyse 2. el PS Vita Slim-2000 öneririm. İlk kasa yani fat modelinin ekranı OLED, konsol 2011 çıkışlı olduğu için 12 yıllık bir panele sahip konsolun ekranı her an gidebilir. Bu tüm OLED ekranlar için geçerli.

1000 32 MB bellek kullanıyor diğerleri 64 bir de batarya da daha kötü o hariç hepsi alınabilir; 2000, 3000, Street, GO (bunda UMD girişi yok).

bence o fiyata kesinlikle alınmaz piyasası böyle biliyorum ama bahsettiğimiz konsol PSP, ben emüle edilmesi taraftarıyım ama yine sizin tercihiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı