PSP alınır mı?

Vallahi ben çok değiştirdim PSP oyunlarını 1 k oyun görmüş olabilir benim cihazım😁
Ben hiçbir zaman psp alamadım ama hep hayal ederdim babam almazdı.
Gittim bozuğunu 60 liraya aldım.
Almadan önce okulda çocuğun birinden okul sonuna kadar 5 liraya kiralardım hey gidi.

Hocam listen kötü.
Gran turismo 1.
Final fantasy 7.
Metal gear solider.
Driver 1-2.
Syphoon filter.
Medevil.
Resident evil 2.
Crash bandichoot 3.
Need for speed high stakes.
Bunlar favori ps1 oyunlarım ama daha bi 200 oyun sayarım. 😁
Çok hor görülmüş.bir oyun söyleyeyim. Vanguard bandits. Orijinal ps1'de, o bozulduktan sonra da hem pcde hem androidde defalarca bitirdim. Hala telefonumda durur ara ara oynarım. Bahsettiğim süre zarfı rahat 20 yıl

Çok hor görülmüş. Bir oyun söyleyeyim. Vanguard bandits. Orijinal PS1'de, o bozulduktan sonra da hem PC'de hem Android'de defalarca bitirdim. Hala telefonumda durur ara ara oynarım.

Ona hor görülmek denemez disgaea FF7 gibi oyunlar karşısında ağır bir hezimete uğradı.

Bir zahmet n-gage alma hocam PSP varken n-gage çöptür.

N-Gage dönemi için harika bir cep telefonudur, grafikleri asla PSP gibi olmadı ama Symbian V1 işletim sistemi ile döneminde gövde gösterisi yaptı, N-Gage sadece bir telefon modelidir ve oyunlarını oynamak için Symbian V1 ya da V2 ile çalışan bir telefon yeterlidir, bir Nokia olmasa bile

Sis ve. Sisx dosyalarının aksine oyun dosyalarını bir MMC (Multi Media Card) yükleyerek çalışırdı.

1000 liraya güzel bir 3004 buldum güzel bir indirim yaptırabilirsem alıcam bakalım.

Ona hor görülmek denemez disgaea FF7 gibi oyunlar karşısında ağır bir hezimete uğradı.
Final fantasy'ye de ben bağlanamadım nedense. O kadar adını duyardım girer bakardım yarım saat bir saat oynar çıkar kendi oyunlarıma dönerdim. Beni bağlayamadı ff serisi hiçbir platformda. Captain tsubasa 2 mesela çok bağladı öyle böyle değil. Hala oynuyorum desem kimse inanmaz ama 1 saat önce yatakta oynuyordum milla maç kayıtlarına dönüp tekrar başladım 😃

Captain tsubasa j get in tomorrow
Pes 2003
Army men strike
Fifa 2001
Gran turishmo
Gta 2
World scariest police chases
Demolition racer
Vanguard bandits
Red alert 2
Harry potter 2
Ridge racer
Rage racer
Bunları oynardım. Çoğunluğun yaptığı şeyleri yapmak genelde ilgimi çekmiyor hayatımın her alanımda böyle, belki de bundan ısınamadım final fantasye. Çok göz önündeydi.

Final Fantasy'ye de ben bağlanamadım nedense. O kadar adını duyardım girer bakardım yarım saat bir saat oynar çıkar kendi oyunlarıma dönerdim. Beni bağlayamadı ff serisi hiçbir platformda. Captain Tsubasa 2 mesela çok bağladı öyle böyle değil. Hala oynuyorum desem kimse inanmaz ama 1 saat önce yatakta oynuyordum milla maç kayıtlarına dönüp tekrar başladım 😃

Captain Tsubasa j get in tomorrow.
PES 2003.
Army men Strike.
FIFA 2001.
Gran turishmo.
GTA 2
World scariest police chases.
Demolition Racer.
Vanguard bandits.
Red Alert 2
Harry Potter 2
Ridge Racer.
Rage Racer.
Bunları oynardım. Çoğunluğun yaptığı şeyleri yapmak genelde ilgimi çekmiyor hayatımın her alanımda böyle, belki de bundan ısınamadım Final Fantasy'e. Çok göz önündeydi.

Dediğim gibi ben sizin oyunun bilinmeme sebebini soyledim sadece ff ve disgaea ezip geçti Avrupa'da diğer oyunları zaten 5 6 oyunu var disgaeanin 2 3 sene once çıktı sonuncu.

Alınmaz, telefona emülatör kurun, Bluetooth gamepad bağlayın ve oynayın.

Boş yorum konsolun hissi ile gamepad kullanmak ayni değil oynayanlar bilir sadece maaleaef.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı