2023 yılında iPhone 11 alınır mı?

• Konuyu başlatan uuua
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 3.174
Bana göre aşırı yüksek meblağ ödenmediği sürece alınır. Yıl 2023 ve ben 2014 yılında çıkmış iPhone 6S'i kullanıyorum. Devri ve modası fazlasıyla geçmiş olmasına rağmen işimi görüyor. Sizin de kesinlikle iPhone 11 işinizi fazlasıyla görür. 6S bile 8 yıldır ölmemiş ise temiz kullanırsanız iPhone 11 sizi fazlasıyla götürür.
6s ölmedi mi cenazesi kalkti telefonun haberi yok.

Galaxy S22'ciler türedi bir de. Eski Android seven birisi olarak ne olursa olsun artık Android'e ısınamıyorum. iPhone 6S bile bana çok daha iyi geliyor.

Samsung çıktığında alınmaz ama sonradan çok iyi. S serisi çıktıktan sonra 7-8 ay içinde 2. elde yarı fiyatına düşüyor. Ama Apple değerini kaybetmiyor. A52 kullanıyorum ki bu telefon 2.5 yıllık. Ama hiç kasma yok hala çok iyi çalışıyor 90Hz AMOLED ekranıyla.

11 bile öldü 😃

Galaxy S22'ciler türedi bir de. Eski Android seven birisi olarak ne olursa olsun artık Android'e ısınamıyorum. iPhone 6S bile bana çok daha iyi geliyor.

Android'e ısınamaman benim umurumda değil, başkalarınında umurunda değil. 6S bile çok daha iyi geliyor diyen biriyle tartışmak benim hatam aslında ama neyse,

iPhone 11'in 2 sene sonra güncelleme desteği kesilecek, kamera ve SoC olarak 2022 orta segmentleri baş edebiliyor. Sırf iOS için iPhone 11 almak hiç mantıklı değil, ki zaten şu an iOS, Pixel UI ve One UI arasındaki tek fark eko sistem el verişliliği ve tasarım, inan bana S23 Ultra ve 14 Pro Max kullansan dediğime hak vereceksin.

Demem o ki, 399 dolarlık LCD panelli 2 yıl güncelleme ömrü kalan iPhone 11 almaktansa, kamera ve işlemci tarafında ezici üstünlük sağlayan ve daha uzun kullanım ömrü sunan 799 dolarlık S22 almak çok daha mantıklı. 11 ile tek ortak yönleri batarya olabilir, diğer bütün konularda S22 çok daha üstün.

Bu arada 6S 2-3 yıl önce çoktan öldü. Arayüzde 60 FPS çalışıyor diye ölmemiş mi oluyor anlamadım.

Xiaomi Note 10s kullanıyorum ve daha 1 yılı anca doldu fakat kasmaya başladı bile. iPhone 11 almayı düşünüyorum alınır mı?

1 yıldır iPhone 11 kullanıyorum kamerası olsun performansı bataryası olsun gayet iyi ben sıfır aldım geçen sene ailem 2. ele güvenmiyordu sıkıntı çıkmasın diye 0 aldık ama yerinde olsam 2. el alırdım.

Xiaomi Note 10s kullanıyorum ve daha 1 yılı anca doldu fakat kasmaya başladı bile. iPhone 11 almayı düşünüyorum alınır mı?
Şuan iphone 11 kullanan biri olarak söylüyorum ikinci el aldım eğer ikinci el sorun değilse al sıfırdan başka alamam ama illa da iOS diyorsan alınır. Ama burada beklenti meselesi de oluşacak bu fiyata arkadaşlar da söylemiş S22 tercih edebilirsin eğer birkaç yıl sonra satarım falan diyorsan hiç S22 ye bulaşma üzülürsün. Eğer herhangi bir sorun varsa cevaplayabilirim.

Tasarımı beğendiysen alınabilir ama dediğim gibi S21 ve S22 modelleri daha mantıklı.
S10 dan S22 ye geçtim daha birkac ay önce yağ gibi akiyor cihaz 1 aylıkti aldigimda telefoncudan.

Hocam ülke şartları belli. Telefon fiyatları belli. Yapabileceğim pek bir şey yok.

iPhone se 2022 olabilir mi?
O çok daha iyi olur hocam.

Hocam ülke şartları belli. Telefon fiyatları belli. Yapabileceğim pek bir şey yok.

O çok daha iyi olur hocam.
Siz burada S22 övenleri dinlemeyin hocam. Sosyal'de bir S22 ve S23 seviciler türedi. Belki arkadaş iPhone kullanmak istiyor. Belki Android'den sıkıldı. Siz telefon önerin diye böyle bir konu açmamış konu sahibi. iPhone 11 alınır mı demiş ve sizden buna cevap istemiş.

Neden çok bilmiş gibi S22-S23 övüyorsunuz? Çok beğeniyorsanız kendiniz alın, kullanın. Arkadaş telefon önerin derse o zaman çok sevdiğiniz S22'leri översiniz.

Android'e ısınamaman benim umurumda değil, başkalarınında umurunda değil. 6S bile çok daha iyi geliyor diyen biriyle tartışmak benim hatam aslında ama neyse,

iPhone 11'in 2 sene sonra güncelleme desteği kesilecek, kamera ve SoC olarak 2022 orta segmentleri baş edebiliyor. Sırf iOS için iPhone 11 almak hiç mantıklı değil, ki zaten şu an iOS, Pixel UI ve One UI arasındaki tek fark eko sistem el verişliliği ve tasarım, inan bana S23 Ultra ve 14 Pro Max kullansan dediğime hak vereceksin.

Demem o ki, 399 dolarlık LCD panelli 2 yıl güncelleme ömrü kalan iPhone 11 almaktansa, kamera ve işlemci tarafında ezici üstünlük sağlayan ve daha uzun kullanım ömrü sunan 799 dolarlık S22 almak çok daha mantıklı. 11 ile tek ortak yönleri batarya olabilir, diğer bütün konularda S22 çok daha üstün.

Bu arada 6S 2-3 yıl önce çoktan öldü. Arayüzde 60 FPS çalışıyor diye ölmemiş mi oluyor anlamadım.
Ki ben 6S, S22 gibi yeni çıkan telefonlardan iyi demedim. 6S ile aynı seviyede bulunan veya birkaç sene içerisinde çıkmış düşük-orta segmentli birçok telefondan hala çok daha iyi durumda.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı