İnceleme 2023 yılında iPhone 7 Plus hala kullanılır mı?


A54'e taş falan çıkaramaz abartıyorsunuz. Günümüzdeki birçok orta segment telefondan daha iyi buna katılıyorum ancak ikinci elde iPhone 7 Plus yerine S9 gibi telefonlar bulunurken iPhone 7 Plus alınmamalı.
 

Kesinlikle katılıyorum donanım olarak belki de daha yüksek ama gerçekten düşük bütçeli bir Samsung telefon iPhone altıyı geçemez performans olarak söylüyorum. Pil vs. daha iyi olabilir kesinlikle maalesef burada iPhone kullanmayı deneyimlemen gerekir anlamak için.
 
Hocam telefonumun birçok konuda senin telefonundan daha üst seviyede olduğunu düşünüyorum

7 Plus hangi konularda A54'ten üstün?

Android'de kullandım yıllarca IOS'da Anroidin IOS'dan tek üstün yanının Pil konusu ve ekran olduğunu düşünüyorum. (Amiral gemilerinden bahsetmiyorum Amiral gemileri kapıştırmıyoruz)

Apple her zaman amiral gemisi, o yüzden kıyas edecekseniz amiral gemileri ile edin.


Çünkü S7 kullanan adam değiştirmek istediğinde yapabiliyor. iPhone kullanan "Ya iPhone alırım ya da almam" kafasına girdiği için elindekiyle kalıyor.
 
1000 TL'ye Samsung A11 aldım 2 GB RAM ekranı döndürüyorum çöküyor
(iş için)
 
A54'e taş falan çıkaramaz abartıyorsunuz. Günümüzdeki birçok orta segment telefondan daha iyi buna katılıyorum ancak ikinci elde iPhone 7 Plus yerine S9 gibi telefonlar bulunurken iPhone 7 Plus alınmamalı.
Yedi Plus değil de iPhone 8 üstü bence eğer uygun fiyatlı veya elde varsa kesinlikle hala kullanılabilir.
 
iPhone 7 256 GB kullanmıştım. Sanırım hala aktüal bir şey.
 

Ömür olarak belki iPhone daha iyidir onu bilmiyorum ama benim Note 2 tam 10 yıl çalıştı. Kullanmayı Ağustos ayında bıraktım artık anakart yazısında kalıyor o da bu ay başladı. A54'ten 7 Plus'a geçsem sinir küpü olurum başka bir şey olmaz.
 
7 plus hala kullanılabilir, bunda sorun yok ama yok orta sınıf telefondan daha iyi yok mükemmel kamera kusura bakmayın da yok öyle bir şey İncelemede çok sorun yok ama gidip A54'ten üstün demek düpedüz saçmalamak. Hala kullanılabilir olması güzel, o kadar. Abartmanın anlamı yok.
 
Tüm bu söylenenlere ek telefon akıcılığını yitiriyor belli şekilde. Instagram'da filan da sorunlar çıkartıyor. Annemde var biliyorum yani.

Hala kullanılır, şöyle süper böyle iyi demek eski ve kötü bir cihazı gereksiz olumlamak oluyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…