İnceleme 2023 yılında iPhone 7 Plus hala kullanılır mı?

3000'e belki 6S Plus bulursun 3000₺'ye satılan iPhone 8'ler parça amaçlıdır.

Ben de onu diyorum. 3000TL bandına Galaxy S9 var iken gidip daha fazla paraya iPhone 8 gibi telefonlar almak mantıksız.

Ben Apple severim artısı eksisi falanda çok umurumda değil kişiden kişiye değişir ama S9 bana çok eski bir cihaz gibi geliyor.

Artısı eksisi nasıl umrunuzda değil? Telefon alırken iPhone olsun yeter mi diyorsunuz? S9 2018 yılında çıkmış iPhone 8 2017 de naıl S9 eski geliyor?

Artısı eksisi nasıl umrunuzda değil? Telefon alırken iPhone olsun yeter mi diyorsunuz? S9 2018 yılında çıkmış iPhone 8 2017 de naıl S9 eski geliyor?
Her ne kadar S9 daha iyi bir cihaz olsada apple daha güzel geliyor bana kendi fikrimce s9 olsa şuan elimdede kullanırdım.

Hocam S serileri bence 5 yıl falan sonra değiştirilmesi gerekiyor fakat iphonelarda 8 yıla kadar çıkabilir günlük işler için ben hiç iphone kullanmadım fakat bende 8 tercih ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…