İnceleme 2023 yılında iPhone 7 Plus hala kullanılır mı?

Hocam s serileri bence 5 yıl falan sonra değiştirilmesi gerekiyor fakat IPhone'larda 8 yıla kadar çıkabilir günlük işler için ben hiç iPhone kullanmadım fakat bende 8 tercih ederdim.

5 sene bir telefon kullanmak için ideal zaten. Bende S9'u 5 sene kullandım. iPhone 8'de maximum 4 5 yılda eskiyecektir.
 
A54'e taş falan çıkaramaz abartıyorsunuz. Günümüzdeki bir çok orta segment telefondan daha iyi buna katılıyorum ancak ikinci elde iPhone 7 plus yerine s9 gibi telefonlar bulunurken iPhone 7 plus alınmamalı.
İnceleme videolarını izlerseniz İphone 7 Plus ile A54’ün birçok noktada başa baş gittiğini kimi uygulamada 7 Plus’un kimi uygulamada A54’ün önde olduğunu ve hatta kamerada iphonenin fark attığını göreceksiniz. Bu telefonlar arasında 7 Sene fark var. Mantıken iyi bir telefonun 7 sene önceki bir telefonla kıyaslanmasında basbaya fark atması lazım Samsung A54 7 senelik bir telefonla başa baş gidiyor hatta bazı noktalarda geride kalıyor.

Amiral gemileriyle kıyaslaman gerek demişsiniz Applenin 7 Plusu amiral gemisi olarak çıkardığı dönemde Samsungun Amiral Gemisi Samsung S7 ve S7 Edge modelleriydi isterseniz günümüzde karşılaştırabilirsiniz. Sonuç 2023 de çıkan telefonla başa baş giden İphone 7 Plus büyük fark atacaktır. Mademki dönemsel amiral gemilerini kıyaslıyoruz sonuç bu. Ben A54 ile kıyaslarken aralarında 7 sene fark olduğunu göz önünde bulundurarak yorum yaptım sizin de bu konuya dikkat etmenizi isterim.

S7 Kullanan adam değiştirmek istediğinde değiştirebiliyor çok saçma bir mantık. Android telefonlar maksimum 2 sene sonra yavaşlamaya kasmaya donmaya başladığı için telefonlarını değiştirmeye başlıyor kullanıcılar. İphone kullanan adam zaten elindeki 14 ü satıp üstüne ufak bi mebla koyup 15 e geçebilir Değiştirmek istediğinde bi önceki İphonede takılı kalmaz. Bu çok zor bi durum değil
 

Saçmalıyorsunuz. Hiçbir konuda iPhone 7 öne falan geçmiyor. Sadece fanboy iç güdülerinizle yorum yapıyorsunuz. Her konuda a 54 çok daha iyidir. S7 ile kıyaslayın kıyaslayacaksınız. Android'ler 2 yıl sonra çöp oluyor demissiniz 5 yıl S9 kullandım hiç de çöp olmadı.
 
Test videolarını izleyin diyorum hala saçmalamaktan bahsediyorsunuz. Asıl fanboyluk sizin yaptığınız, Bahsettiğiniz telefonun 7 senelik bir telefonla kıyaslanması bile kötü bir durum. Kıyas videosunu Buradan izleyebilirsiniz hangi taraflarda öne çıktığını görebilirsiniz android fanboyluğu yapmaya gerek yok
 
Bakın ekran olarak a 54 önde işlemci olarak a 54 önde güncellik olarak yine a 54 önde batarya olarak yine a 54 önde. Bana hangi konuda neden öne geçtiğini söyleyin. Video izle demeyin. Hangi özelliği ile geçiyor iPhone 7?
 
Bahsettiğiniz konularda önde olması gayet doğal bi kere aralarındaki yaş farkından dolayı. Videoyu izlememenizin tek sebebi kendinize yedirememeniz İphone 7 Plus Kamerasıyla, arayüz kullanışlılığıyla,akıcılığıyla,sosyal medyadaki optimizasyonuyla, Yaşına göre oyun performansıyla birçok android telefondan üsttedir yaşına rağmen diyorum bakın burada konu bir telefonun 2016 yılında diğer telefonun 2023 yılında çıkmasından bahsediyorum
 
Ne alakası var yedirememekle? Kendiniz söyleyemiyormusunuz neden önde olduğunu? Oyun performansı ile nasıl daha önde iPhone 7? Yaşından dolayı tabii ki daha önde a54 bende yaşından bahsediyorum zaten. Bataryası kötü ekranı kötü neden eski bir telefon çünkü. A54 yeni nesil bir telefon olduğu için de iPhone 7den bir çok konuda daha iyi. iPhone 7 7 yıllık telefon ise 7 yıllık telefonlar ile karşılaştırın o zaman.
 
Siz kocamaaaaaaan bir fanboysunuz. Saygı duydum gerçekten. S7'yle kafa kafayadır maksimum iPhone 7. Neyse siz övmeye devam kullanıyorsunuz diye bu kadar saçmalamak da abartı.
 
Söylediğin şeyler tam bir zırva, dişe dokunur bir şey söyleyemiyorsun hâlâ tam Apple fanboylara yakışır süslü cümleler söylüyorsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…