2023 yılında neden süper güç olacağız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk olarak lozan falan bitmiyor onu kafamızdan bi' çıkaralım. Sanırım ismet reis her önüne gelen kağıda yes, yes derken 100 yıllık bir şey imzaladı onun süresi bitiyor ( en azından ben böyle biliyorum, ortaokulda tarih hocası söylemişti)
Yüz yıllık bir şey imzalanmadı. Tarih hocan yalan söylemiş.
 
Bakınız efendim. Ben size dedim ki. Devlet kendini geliştirmek için planlar hazırlayacak. Etkili mi olur bilemem ama hazırlayacak. Ayrıca 20 senedir iktidardan bahsettiniz. 2014'e kadar her şey çok iyi değil miydi? Ben de kabul ediyorum ki devletimiz 2014'den sonra ekonomik ağır darbeler yedi. Ama dış siyasette ve diplomaside aşırı iyi. 2014'den sonra olanları da ben siyasi sebeplere dayandırıyorum. Evet ekonomik olarak çok kötü olduğumuzu ikimizde kabul ediyoruz şimdi gelin dış siyasette iyi olduğunu kabul edelim ne dersiniz?
Evet. Geldik dış mihraklar konusuna. Ne yapmışlar bakalım? Siz fazla milliyetçisiniz bence. Adam bağırmaktan başka bir şey yapmıyor. Siz de buna kanıyorsunuz öyle mi? Rusya ve ABD başta olmak üzere çoğu gelişmiş ülke bizi parmağında oynatır be.
 
Yeğenim sana tüm olayı anlatayım şimdi.

2023'te Lozan bitiyor Türkiye petrol, altın, demir her şeyi çıkartıyor. Amerika da o sırada Müslüman oluyor tabi (gizli bilgi yaymayalım). Borla kendi uçaklarımızı arabalarımızı yapıyoruz ve dolar bir anda 1 TL oluyor.

Ek bir bilgi daha vereyim. Ronaldo o yılda 38 yaşında olacağı için Filisti'ne tam 38 milyon euro yardım yapıyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı