Bana kalırsa alınmaz neden biliyorsun mu çok pahalı, 3000'den aşağı yok ve çoğu gizli hatalı.
Ayrıyenten Online kapalı.
Süperslim mi yoksa Slim mi alsam diye çok kararsız kaldım.
Pazarlık yapmaya çalışacağım hocam umarım ucuza getirebilirim.
Ona hiç bakmadım hocam aklımdan çıkmış hatırlatmanız iyi oldu2.el Xbox one alıp hem eski hem yeni oyunları oynasanız bence daha mantıklı hocam.
Slim'lerde mavi ışık sorunu vardı galiba. Süper Slim iyidir.
Her cihazda hata mı var yaniSlim'lerde mavi ışık sorunu vardı galiba. Süper Slim iyidir.
Her cihazda hata mı var yani? Alakası yok ikisini de alabilirsin SS daha yeni ama teknoloji olarak artısı yok aksine CD-ROM kısmı manuel açılıp kapanıyor fakat düz Slim'de PS4'teki gibi slota sokuyorsunuz CD'yi alıyor. Hangisi uygunsa onu al de diğim gibi pek fark yok.
Her cihazda hata mı var yani? Alakası yok ikisini de alabilirsin SS daha yeni ama teknoloji olarak artısı yok aksine CD-ROM kısmı manuel açılıp kapanıyor fakat düz Slim'de PS4'teki gibi slota sokuyorsunuz CD'yi alıyor. Hangisi uygunsa onu al dediğim gibi pek fark yok.
Bence PS3'e hiç girme konsolun en temel ve güzel özelliği arkadaşlarla FIFA atmaktır git bir PS3 FIFA 19'a bak bir de PS4 FIFA 19'a bak PS3 FIFA'sı berbat ötesi hocam Xbox One S 2. el bulursunuz PS3 2.el fiyatına zaten.
O fiyata tek kollu one s bulabilirsin 200 oyunluyada bakmayın kırıldığı için ücretsiz zaten oyun yüklemesi evde kendiniz bile yüklersiniz.3500 TL 2 joistik ve 200 oyunlu.
O fiyata tek kollu One S bulabilirsin 200 oyunluyada bakmayın kırıldığı için ücretsiz zaten oyun yüklemesi evde kendiniz bile yüklersiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.