2023 yılında PS3 alınır mı?

Büyük ihtimalle korsandır hocam zaten eğer temiz ve uygun fiyatlı bir Xbox bulursam büyük ihtimalle alırım.

Sahibindene şimdi baktım 3-4 tane 3500'e Xbox One S buldum yanında oyunlar dahi var kutulu televizyonunda youtube gibi şeyler yoksa onlarada girersin Ps3 kırıldığında girilmiyor diye biliyorum.
 
O fiyata tek kollu One S bulabilirsin 200 oyunluyada bakmayın kırıldığı için ücretsiz zaten oyun yüklemesi evde kendiniz bile yüklersiniz.

Bütçeyi biraz daha arttırırsam hocam 2 joistikli ilanlarlar var.

Sahibindene şimdi baktım 3-4 tane 3500'e Xbox One S buldum yanında oyunlar dahi var kutulu televizyonunda YouTube gibi şeyler yoksa onlara da girersin PS3 kırıldığında girilmiyor diye biliyorum.

Ben neden göremiyorum hocam :D birkaç tane link rica etsem atar mısınız?
 
Hocam süperslim manuel olduğu için insanlar içine toz dolar makine çalışmaz gibi şeyler söylediği için kafamda soru işareti oluşmuştu ama büyük ihtimalle süperslim alacağım teşekkürler.



Şu an Xbox bakıyorum hocam teşekkürler.
Sadece küçük kardeşin ya da evcil hayvanın var ise dikkat et açık bırakma rom’u çünkü PS1’deki gibi açık kalınca lens de açıkta kalıyor ve herhangi bir şekilde dokunursan lenste bozulmalar olabiliyor hatta garanti oluyor kocaman ”DO NOT TOUCH THE LENS” yazıyor zaten orada neden böyle bir şey tercih etmişler onu da anlamış değilim. Onun dışında bir sıkıntısı yok düzgün kullanılırsa rahatlıkla tercih edebilirsin.
 
Sadece küçük kardeşin ya da evcil hayvanın var ise dikkat et açık bırakma ROM'u çünkü PS1'deki gibi açık kalınca lens de açıkta kalıyor ve herhangi bir şekilde dokunursan lenste bozulmalar olabiliyor hatta garanti oluyor kocaman ”do not touch the lens” yazıyor zaten orada neden böyle bir şey tercih etmişler onu da anlamış değilim. Onun dışında bir sıkıntısı yok düzgün kullanılırsa rahatlıkla tercih edebilirsin.

Allah'a şükür ikisi de yok hocam :D


Hocam peki Xbox için oyun yüklenebiliyor mu?

Yoksa satın mı almam gerek?
 
Hocam peki Xbox için oyun yüklenebiliyor mu?

Ücretsiz olarakmı soruyorsunuz? Ücretsiz olarak yükleyemezsiniz konsol kırılmadığı için ancak Game Pass alsan yeterli olur. Eğer ki ücretsiz oyun oynamak istiyorsan PS4 alabilirsin oda kırılıyor bazı sürümleri sadece ama ve bazı oyunlar kırık PS4'e yüklenmiyor RDR 2 mesela.
 
Ücretsiz olarakmı soruyorsunuz? Ücretsiz olarak yükleyemezsiniz konsol kırılmadığı için ancak Game Pass alsan yeterli olur. Eğer ki ücretsiz oyun oynamak istiyorsan PS4 alabilirsin oda kırılıyor bazı sürümleri sadece ama ve bazı oyunlar kırık PS4'e yüklenmiyor RDR 2 mesela.

Hocam pekii PS3 kırık versiyonlarında Netflix YouTube vb. yok mu?

Bu nasıl hocam
 

PS3'ün orijinalinde var ancak kırık versiyonlarında kullanılmadığını biliyorum kendimde kırık Xbox 360 kullanmış biriyim konsolun kendisinde YouTube'a girilsede ben giremiyordum Netflix bir yolla indiriliyordu sanırım ama oda ne kadar kullanışlı güvenilir bilmiyorum. İkinci el işinden pek anlamam temizmi güvenilirmi bilmiyorum bunun hakkında ayrı konu acabilirsiniz.
 
PS3'ün orijinalinde var ancak kırık versiyonlarında kullanılmadığını biliyorum kendimde bizzat kırık Xbox 360 kullanan biriyim konsolun kendisinde YouTube'a girilsede ben giremiyordum Netflix bir yolla indiriliyordu sanırım ama oda ne kadar kullanışlı güvenilir bilmiyorum. İkinci el işinden pek anlamam temizmi güvenilir mi bilmiyorum bunun hakkında ayrı konu acabilirsiniz.

Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim hocam ben bir süre bunları değerlendirip size dönüş yapacağım.
 

Geri
Yukarı