2023 yılında PS3 alınır mı?

Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim hocam ben bir süre bunları değerlendirip size dönüş yapacağım.

Nasıl yapıldığı hakkında hiçbir fikrim yok ancak burada bir arkadaş giriliyor demiş araştırmanızda fayda var gibi ama girilse dahi tavsiye etmem diyeceğim tek şey ps3 fifa 19 gameplay yazıp bakın ve ondan sonra ps4 fifa 19 gameplay yazıp bakın.

PS3 döneminde çıkan oyunlar tamda sizin istedğiniz gibi, agalarla girip kafa dağıtmalık. PS4 veya PS5 alsanızda PS3 keyfini alamayabilirsiniz. Dediklerim tabiki de local multiplayer oyunlar için geçerlidir, single veya online oyunlar için aynısını diyemem. Sony abimizde sağolsun yeni nesil konsollarda PS3 geriye dönük uyumluluğu yapmadığı için rahatlıkla PS3 önerebilirim.

Technopatta açılmış konulara baktım çok fazla yapılıyor diyen var nasıl yapıldığını bulamadım ama bir bakın bence. @Hamleyn

Oyuna para verebilecek bütçeniz varsa Xbox One S almak mantıklı. Fakat cihazı alayım cebimden para çıkmadan oynayayım diyorsan PS3 almak daha mantıklı.

Arkadaşın dediği gibi durum hocam pek de oyunlara para vermenize gerekde yok hatta Game Pass Ultimate alabilirsiniz eğer bilgisayarınız varsa onda da kullanmış olursunuz.

Bence 3000 lirayada olsa o paraya alınmaz ps3 arkadaşların dediği gibi one s bulunabiliyorsa onu alın ps3 iki binin altında alınır en fazla.

Büyük ihtimalle Xbox One S alacağım arkadaşlar ve dediğiniz gibi Game Pass almakta çok mantıklı geldi bana bilgilendirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Büyük ihtimalle Xbox One S alacağım arkadaşlar ve dediğiniz gibi Game Pass almakta çok mantıklı geldi bana bilgilendirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Hayırlı olsun ama PS exclusive oyunları oynayamayacaksınız. Bundan da haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…